Anton Lindkvist – Fastighetsvärd, kommersiella fastigheter

Berätta om ditt jobb!

Som fastighetsvärd har du många bollar i luften, ingen dag är den andra lik. Det gäller att ha ett öppet sinne och vara förberedd på det mesta.

Hur har din väg till Stena Fastigheter sett ut?

I grunden är jag utbildad snickare och har jobbat som det i många år, med allt från finsnickeri till nyproduktion. Efter några år kände jag att det var dags att prova på något nytt, jag sökte då jobb som fastighetsvärd hos ett kommunalt bostadsbolag. När jag såg att Stena sökte fastighetsvärd blev jag genast intresserad då jag hört mycket bra om företaget och det kändes kul att utvecklas ytterligare.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Det allra bästa med mitt jobb är omväxlingen och de utmaningar jag dagligen stöter på. Det är kul och givande att både ingå i ett arbetslag samt att arbeta ensam, det blir aldrig tråkigt. Då jag dessutom har möjligheten att växla mellan kontorsjobb och praktiskt arbete blir det väldigt varierande arbetsdagar.

Hur är Stena F som arbetsgivare?

Stena fastigheter har från start känts väldigt familjärt och stabilt, de är mån om sina anställda och det är ett bra arbetsklimat. Jag trivs väldigt bra med Stena som arbetsgivare och det är till stor del tack vare mina trevliga och kunniga kollegor.