Sök Meny
Då var högskoleturnén över för denna gång

Då var högskoleturnén över för denna gång

Under oktober månad drar årligen högskoleturnén igång. Syftet är att sprida vetskap om Karriärföretagen bland de studerande. Vi har presenterat och fört intressanta diskussioner med studenterna om utmärkelsen. Vi har träffat många engagerande och förväntansfulla studenter som är redo att kasta sig ut i arbetslivet och kicka igång sin karriär.

Skolorna vi besökte var Lunds universitet, Göteborgs universitet, Chalmers, KTH och även Stockholms universitet. Vad som var gemensamt för de studerande oberoende på vilken skola de studerar vid är dess engagemang och nyfikenhet på vad framtiden har att erbjuda.

Vi vill åter igen tacka alla fantastiska människor som vi fått träffa och vi säger bara en sak – på återseende!


Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till de 100 arbetsgivarna i Sverige som jobbar framgångsrikt med sitt employer baranding-arbete och även de arbetsplatser som utses vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding arbete.

 

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »