Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AarsleffBygg & Anläggning

MotivationAarsleff har utsetts till Karriärföretag för att man erbjuder fina möjligheter att skapa ett meningsfullt arbete och karriär, inte bara en anställning. Genom sitt engagemang för hållbara och ansvarsfulla byggprojekt är Aarsleff en plattform där varje medarbetare får vara en viktig del i att forma framtidens infrastruktur. Företaget värdesätter gemenskap, kompetens och passion, och strävar efter att skapa en arbetsplats där professionell utveckling, samarbete och hög trivsel för alla, är prioriterat.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

OM AARSLEFF

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av fler än 9 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på mer än 28 miljarder SEK.

En industriell entreprenör

Aarsleff i Sverige består av Aarsleff Ground Engineering AB, Aarsleff Pipe Technologies AB, Aarsleff Rail AB och Centrum Pile AB. Bolagen har tillsammans ca 300 anställda med kontor etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Norrköping, Västerås och Umeå. De samlade verksamheterna har framgång inom respektive specialistområde och stor utvecklingspotential genom att ytterligare tillvarata synergieffekter.

Jobba hos oss!

Hos oss får du vara del av en innovativ och fartfylld vardag där ingen dag är den andra lik. På Aarsleff erbjuder vi en härlig atmosfär i en organisation med sunda värderingar och en kultur med fokus på individuellt ansvarstagande för lagets och kundens bästa. Detta gör att vi har nöjda och stolta medarbetare – och nöjda kunder.

Vi erbjuder en utvecklande miljö där du får möjlighet att arbeta med spännande tekniker i unika projekt som skapar morgondagens samhälle och infrastruktur. Hos oss samlas flera olika yrkesgrupper under ett och samma tak, som kompletterar varandra. Detta utgör grunden för vår verksamhet och bidrar till att vi blir en stark och kompetent aktör i bygg- och anläggningsbranschen. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga i kombination med att kunna driva ett självständigt arbete. Det är viktigt att vi tillsammans skapar en professionell och engagerande arbetsmiljö där vi är lyhörda, inkluderande och delar kunskap i vårt dagliga arbete. Det förekommer också ett och annat skratt när vi kopplar av en stund tillsammans. 

Om detta låter som ljuv musik i din öron, då kommer du trivas hos oss.

Mer om oss

Följ Aarsleff i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss