ABBIndustri

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

ABB är pionjär inom banbrytande teknik och styr industriell digitalisering mot framtiden. Innovation står främst i allt vi gör och mycket av den teknik som driver det moderna samhället har utvecklats av ABB. Varje dag höjer vi effektivitet, säkerhet och produktivitet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur runt om i världen. Med en historia som spänner över mer än 130 år är ABB verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 135.000 personer.

Vi värderar våra medarbetare högt och vill se allas kunskap växa. Därför har vi skapat flera olika utbildningsprogram för våra medarbetare.

Det vi kan erbjuda våra medarbetare i form av utbildning på jobbet omfattar både program för personlig utveckling och specialist- och chefsutbildningar.

Professionell teknisk utveckling
Oavsett om du behöver lära dig mer om vår verksamhet eller förbättra din affärsengelska, så kan vi erbjuda dig det.

Ledarutveckling
Både coachning och onlinekurser hjälper dig att nå din fulla potential, oavsett vilken din professionella spetskompetens är.

Förbättra dina kunskaper och kompetenser hos oss
För att stödja våra ledare i varje skede av karriären erbjuder vi flera chefsutvecklingsprogram, men olika innehåll och djup.

Se våra lediga jobb här.

Följ ABB på sociala medier