Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

ABBIT/Teknik/Konsult

MotivationABB är en engagerad och inkluderande arbetsgivare som har skapat ett mycket starkt employer brand. Det finns en genuinitet och familjär företagskultur som lyser igenom i ABBs kommunikation och storytelling. En arbetsgivare som stöttar och värdesätter sina medarbetare vilket ger goda möjligheter till utveckling. Dessutom erbjuder man många möjligheter att starta en spännande karriär här för studenter och young professionals, vilket helt klart bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till karriärsidan för ABB

ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom att koppla samman mjukvara med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. ABB:s framgångar bygger på en lång historia av tekniskt ledarskap som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden och drivs framåt av runt 105 000 skickliga medarbetare i fler än 100 länder.

Varför ABB

Att arbeta på ABB ger dig en möjlighet att bidra till en mer välmående och hållbar värld. Påbörja ett nytt kapitel i din karriär genom att bli en del av ett engagerat team som fokuserar på att tänja på teknikens gränser för att höja prestationsnivåer, utforma nya affärsmodeller och hitta nya arbetssätt som våra kunder, partners och samhälle kan dra nytta av. Vi vill att du ska vara stolt över att vara en del av ABB.

Vi bryr oss

Vi på ABB bryr oss om människor och deras historier. Vi skapar säkra, rättvisa och inkluderande arbetsmiljöer där våra medarbetare kan lyckas och utvecklas oberoende av kön, etnicitet, sexuell läggning och kulturell, religiös och social bakgrund. Team med mångfald gör oss starkare. ABB förbinder sig även till en hög nivå av integritet  i allt vi gör.

Nyheter

Traineeprogram


ABB Discovery

ABB Global Early Talent Program

Följ ABB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss