AccountorFinans/ekonomi/juridik

MotivationMed en omfattande och bred organisation och ett flertal karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Accountor attraktivt med Employer Branding. Genom ett engagerat samarbete inom verksamheten för både potentiella och nuvarande medarbetare utses härmed Accountor till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Accountor är det största företaget för löne- och ekonomiadministrativa tjänster i norra Europa och en stor arbetsgivare för framförallt Löne- och Redovisningskonsulter. I dag har vi 9 kontor runt om i Sverige med över 300 medarbetare. Accountor strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster. Vi satsar stort på nya digitala tjänster och på att utveckla våra medarbetare till att bli ännu bättre på ekonomiadministration. Vi är glada över att kunna hjälpa både stora internationella kunder och mindre företag. Vårt mål är att bli bäst inom vår bransch, vilket för oss betyder det att kunna erbjuda våra kunder den främsta specialistkompetensen och mest effektiva lösningarna för redovisning- och lönehantering. Det tror vi leder till kunder som kan fokusera på sin kärnverksamhet och därför lyckas i sin affär. När våra kunder når framgång når vi vårt mål.

 

Nyfiken på hur det är att jobba på Accountor?

Att arbeta för Accountor betyder att ha ett starkt kundfokus och känna stolthet i sin profession. Det innebär också att ingå i en organisation som tror på att en framgångsrik kund – alltid – börjar med en motiverad och nöjd medarbetare.

Vi strävar efter att möta våra medarbetares behov och önskemål till både en trygg anställning och möjligheter till karriärutveckling. Detta tillsammans med en vänlig arbetsmiljö tror vi ger de bästa förutsättningarna för att skapa en arbetsplats att både utvecklas och trivas på! (Och ja, vilket vi också tror ger nöjdare kunder så klart!)

Nyfiken på Accountor? Se alla våra lediga tjänster här.

Artiklar

Annettes karriärberättelseLäs mer

Lyckats behålla familjär företagskultur trots stark tillväxtLäs mer

På Accountor formar vi vår egen karriärLäs mer

Följ Accountor på sociala medier

Medarbetare

 • Ann-Sofie Bengtsson

  Team Manager, Redovisning
 • Satu Svensson

  Auktoriserad Redovisningskonsult
 • Marie-Louise Widman

  Kvalitetsansvarig och Auktoriserad Redovisningskonsult
 • Murat Tumer

  Redovisningskonsult
 • Kontaktperson

 • Jonna Rickard Lindberg

  Rekryteringsansvarig

  010-161 39 26
  Jonna.lindberg@accountor.se