AccountorFinans/ekonomi/juridik

MotivationAccountor fortsätter leverera ett Employer Brand utöver det vanliga. Genom ett ledarskap i framkant engageras medarbetarna till fullo. De använder sig av digitala medel på ett exceptionellt sätt och i de sociala medierna visas deras genuina företagskultur upp. Accountor är det perfekta valet för de som är början av sin karriär, men även för seniora som vill utveckla kompetens.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Accountors Karriärsida!

Accountor är det största företaget för löne- och ekonomiadministrativa tjänster i norra Europa och en stor arbetsgivare för framförallt Löne- och Redovisningskonsulter. I dag har vi 8 kontor runt om i Sverige med över 300 medarbetare. Accountor strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster. Vi satsar stort på nya digitala tjänster och på att utveckla våra medarbetare till att bli ännu bättre på ekonomiadministration. Vi är glada över att kunna hjälpa både stora internationella kunder och mindre företag. Vårt mål är att bli bäst inom vår bransch, vilket för oss betyder det att kunna erbjuda våra kunder den främsta specialistkompetensen och mest effektiva lösningarna för redovisning- och lönehantering. Det tror vi leder till kunder som kan fokusera på sin kärnverksamhet och därför lyckas i sin affär. När våra kunder når framgång når vi vårt mål.

Nyfiken på hur det är att jobba på Accountor?

Att arbeta för Accountor betyder att ha ett starkt kundfokus och känna stolthet i sin profession. Det innebär också att ingå i en organisation som tror på att en framgångsrik kund – alltid – börjar med en motiverad och nöjd medarbetare.

Vi strävar efter att möta våra medarbetares behov och önskemål till både en trygg anställning och möjligheter till karriärutveckling. Detta tillsammans med en vänlig arbetsmiljö tror vi ger de bästa förutsättningarna för att skapa en arbetsplats att både utvecklas och trivas på! (Och ja, vilket vi också tror ger nöjdare kunder så klart!)

Nyfiken på Accountor? Se alla våra lediga tjänster här.

Följ Accountor på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida