Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AccountorFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationAccountor är mer än ett företag som erbjuder expertis inom redovisning, ekonomi och HR. De är en arbetsplats som sätter människor i första hand. Med en stark inriktning på att skapa en inkluderande och trivsam företagskultur har de framgångsrikt etablerat sig som en ledande arbetsgivare inom branschen. Accountor erbjuder dig inte bara en karriär, utan en möjlighet att vara en del av ett team som värdesätter ditt välmående och din utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Accountors Karriärsida!

Accountor är det största företaget för löne- och ekonomiadministrativa tjänster i norra Europa och en stor arbetsgivare för framförallt Löne- och Redovisningskonsulter. I dag finns vi på 18 orter runt om i Sverige med över 500 medarbetare. Accountor strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster. Vi satsar stort på nya digitala tjänster och på att utveckla våra medarbetare till att bli ännu bättre på ekonomiadministration. Vi är glada över att kunna hjälpa både stora internationella kunder och mindre företag. Vårt mål är att bli bäst inom vår bransch, vilket för oss betyder det att kunna erbjuda våra kunder den främsta specialistkompetensen och mest effektiva lösningarna för redovisning- och lönehantering. Det tror vi leder till kunder som kan fokusera på sin kärnverksamhet och därför lyckas i sin affär. När våra kunder når framgång når vi vårt mål.

Nyfiken på hur det är att jobba på Accountor?

Att arbeta för Accountor betyder att ha ett starkt kundfokus och känna stolthet i sin profession. Det innebär också att ingå i en organisation som tror på att en framgångsrik kund – alltid – börjar med en motiverad och nöjd medarbetare.

Vi strävar efter att möta våra medarbetares behov och önskemål till både en trygg anställning och möjligheter till karriärutveckling. Detta tillsammans med en vänlig arbetsmiljö tror vi ger de bästa förutsättningarna för att skapa en arbetsplats att både utvecklas och trivas på! (Och ja, vilket vi också tror ger nöjdare kunder så klart!)

Nyfiken på Accountor? Se alla våra lediga tjänster här.

Artiklar

Följ Accountor i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss