Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

AFRY

MotivationMed ett kvalitetstänk, fördjupade erfarenheter och kunskaper genomför AFRY sitt Employer Branding-arbete exemplariskt. Hos AFRY ges möjligheten att vara kreativ och vara med och forma. Det finns gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget för såväl nya som seniora medarbetare. AFRY har en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är övertygade om att förändring sker när människor med modiga idéer möts

Vi är modiga, hängivna lagspelare som samarbetar över hela världen för att påskynda den hållbara omställningen. Om du letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt.

På AFRY kommer du att vara en del av ett globalt företag som kombinerar ingenjörskonst, design och rådgivning för att påverka på riktigt.

Vi är mer än 19 000 hängivna experter, verksamma inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för kommande generationer.

Karriärvägar

Vilken utveckling förtjänar att kallas verklig utveckling för dig? Ska resan gå uppåt, framåt, fortsätta precis som den är nu, eller är det dags att byta bana?

Det finns ingen enstaka väg till framgång som passar alla. Vi vill ha en företagskultur som är öppen, dynamisk och innovativ, och vi tror att kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är avgörande för att nå dit. Vi hoppas att du ser AFRY som ett företag som är fyllt av möjligheter och utmaningar. Hos oss får du möjlighet att skapa den karriär som passar just dig.

Våra värderingar 

Modiga 

Vi tänker större och utanför ramarna för att öka värdet och göra skillnad. Vi utmanar varandra, fattar modiga beslut och tar alltid ställning för det vi tror på. 

Hängivna 

Vi har en unik blandning av kompetenser och är alla passionerade inom våra områden. Vi delar med oss av vår kunskap för att göra skillnad och drivs av vår nyfikenhet för att växa och lära oss mer.

Lagspelare

Vi samarbetar för att ta vara på nya möjligheter. Vi tror att mångfald ger styrka, och vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa i varandra.

Följ AFRY i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss