Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Ahlsell

MotivationAhlsell har utsetts till ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för att forma en stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på att ständigt utveckla och stödja sina anställdas kompetens skapar Ahlsell en plats där mångfald och innovation uppmuntras. Som ledande distributör av teknisk installation driver Ahlsell tillsammans med deras kunder, utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Dess dedikation till att leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder gör Ahlsell till en attraktiv arbetsgivare som inspirerar till professionell tillväxt och personlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är en stor arbetsgivare med ca 7 500 medarbetare, vi har över 300 butiker och fyra centrallager. Därför kan vi erbjuda många olika karriärmöjligheter och intressanta utmaningar. På Ahlsell ser oss själva som ett stort team – One Ahlsell – som strävar mot samma mål. För att trivas hos oss behöver du inte komma från en viss bransch utan vi värdesätter att du är öppen, positiv, gillar att samarbeta och har viljan att lära dig nya saker. Vårt medarbetarlöfte lyder: Den bästa tiden i ditt arbetsliv. Varmt välkommen till oss på Ahlsell!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en varm och inkluderande företagskultur som genomsyras av kompetenta kollegor. Eftersom vi hela tiden vill bli bättre idag än igår, kan du vara säker på att lärande och utveckling kommer vara i fokus under din tid hos oss. Vår styrka är att vi finns över hela Sverige, du får därmed ett brett spektrum av kollegor med bred kompetens som du alltid kan luta dig emot. Klicka här för att lära dig mer om oss som arbetsgivare!

Vi bryr oss om din utveckling

Vi är övertygade om att du presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Därför gillar vi på Ahlsell tydliga mål och mycket feedback! Vi tror att lärande och utveckling sker varje dag och att vi har mycket att vinna genom att ta del av varandras kunskaper och erfarenhet. Under 2023 lanserade vi vårt ”lärandehus”: House of Learning som ska göra det enklare för alla medarbetare och ledare, att lära och utvecklas i vardagen. Din karriär hos oss ska gå precis den väg som du vill och varje medarbetares insats skapar vårt företags affärer och framgång. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

Träffa våra medarbetare

Följ Ahlsell i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss