Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Ahlsell

MotivationAhlsell har utsetts till ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för att forma en stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på att ständigt utveckla och stödja sina anställdas kompetens skapar Ahlsell en plats där mångfald och innovation uppmuntras. Som ledande distributör av teknisk installation driver Ahlsell tillsammans med deras kunder, utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Dess dedikation till att leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder gör Ahlsell till en attraktiv arbetsgivare som inspirerar till professionell tillväxt och personlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är en stor arbetsgivare med cirka 7500 medarbetare i butik, inom säljorganisationen, inom logistik och på kontor. Hos oss finns alltså en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar, vilket gör att vi kan erbjuda många karriärmöjligheter. På Ahlsell ser oss själva som ett stort team – One Ahlsell – som strävar mot samma mål. För att trivas hos oss behöver du inte komma från en viss bransch utan vi värdesätter att du är öppen, positiv, gillar att samarbeta och har viljan att lära dig nya saker. Vårt medarbetarlöfte lyder: Den bästa tiden i ditt arbetsliv.

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega? Klicka här för att läsa om våra lediga jobb och om Ahlsell som arbetsgivare.

Vi bryr oss om din utveckling

Vi är övertygade om att du presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Därför gillar vi på Ahlsell tydliga mål och mycket feedback! Vi tror att lärande och utveckling sker varje dag och att vi har mycket att vinna genom att ta del av varandras kunskaper och erfarenhet. Under 2023 lanserade vi vårt ”lärandehus”: House of Learning som ska göra det enklare för alla medarbetare och ledare, att lära och utvecklas i vardagen. Din karriär hos oss ska gå precis den väg som du vill och varje medarbetares insats skapar vårt företags affärer och framgång. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

Träffa våra medarbetare

Följ Ahlsell i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss