AhlsellBygg/anläggning

MotivationAhlsell drivs av engagerad HR-avdelning som aktivt jobbar employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. Ahlsell är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba hos oss

Varje dag besöker tusentals människor våra butiker eller beställer våra produkter på nätet, många vänder sig också till våra säljare för råd. Vi är en stor arbetsgivare med cirka 3300 medarbetare i butik, inom logistik och på kontor. Hos oss finns alltså en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar, vilket gör att vi kan erbjuda många karriärmöjligheter

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega? Klicka här för att läsa om våra lediga jobb och om Ahlsell som arbetsgivare.

Vi bryr oss om din utveckling

Vi är övertygade om att du presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Därför gillar vi på Ahlsell tydliga mål och mycket feedback! Vi tror att lärande och utveckling sker i arbetet och att vi har mycket att vinna genom att ta del av varandras kunskaper och erfarenhet, därför uppmuntrar och uppmanar vi till intern rörlighet. Din karriär hos oss ska gå precis den väg som du vill, det behöver inte innebära att du tar dig an en chefsroll utan det kan handla om att specialisera dig inom ett affärsområde. Varje medarbetares insats skapar vårt företags affärer och framgång. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

Är du student?

Då är vi intresserade av dig!

Oavsett om du studerar på gymnasienivå, läser en yrkesutbildning eller är mitt i dina universitetstudier så vill vi komma i kontakt med dig. Vi erbjuder praktikplats eller tar emot dig som vill skriva din uppsats hos oss!

Maila oss på student@ahlsell.se!

Träffa våra medarbetare

Följ Ahlsell på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida