Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AJ ProdukterArtiklar

MotivationAJ Produkter har blivit utsett till Karriärföretag, vilket speglar dess engagemang för att främja anställdas tillväxt och framgång. Med en dedikation till att skapa en positiv och inkluderande arbetsplats erbjuder AJ Produkter en miljö där varje teammedlem har möjlighet att blomstra. Företagets fokus på kvalitet bidrar till att göra AJ Produkter till en attraktiv och givande plats att bygga en karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Happiness at Work – både för våra kunder och våra anställda

AJ Produkter är en helhetsleverantör av inredning till kontor, skola, lager och industri. Med egen produktutveckling, design och produktion kan vi erbjuda våra kunder attraktiva produkter till rätt pris.

Vi jobbar hårt med att reducera allt det som skapar onödig friktion för såväl våra kunder som inom företaget, därför att det leder till att skapa ”Happiness at Work” för alla.

Vi har gjort en resa från renodlat postorderföretag till modernt handelsföretag och ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen inom morgondagens e-handel.

Företaget startades 1975 av Anders Johansson, (AJ), har vuxit till en internationell koncern med 1 000 anställda i 19 länder, producerar egna produkter i 3 fabriker, och har en omsättning på nära 3 miljarder SEK per år med målet att dubblera den inom några år. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Halmstad.

Vårt koncept: bättre arbetsmiljöer

En arbetsplats är mycket mer än bara en plats dit vi går för att arbeta – det är ett andra hem. Vårt koncept och mål är att erbjuda produkter och inredningslösningar som gör det lätt att skapa en aktiv och attraktiv arbetsplats i varje enskilt fall. Vi gör det genom att hela tiden jobba med att reducera det som skapar onödiga friktioner på en arbetsplats.

Effektivitet, flexibilitet, ergonomi och hållbarhet är några av ledorden som styr utvecklingen av vårt erbjudande. På så sätt kan vi medverka till att skapa arbetsplatser där människor mår bra, trivs och kan nå sin fulla potential – oavsett om det gäller inredning för klassrummet, kontorslandskapet eller lagret. Och vi kommer aldrig att ge upp vår vision om att bidra till bättre arbetsmiljöer. Detta är vårt löfte till tusentals kunder runt hela Europa – liksom till dig som en framtida medarbetare.

Delar du våra värderingar?

Vår framgång bygger på följande kärnvärden som genomsyrar vilka vi är och hur vi arbetar.

Lyhörda –Vi kan lösa problem innan de ens uppstår

Genom att vara lyhörda för förändringar och dagsaktuella behov har vi blivit en naturlig del av många kunders arbetsdag. Våra lösningar uppskattas eftersom de bidrar till kundernas framgång, vilket i sig hjälper oss att bygga relationer som är lönsamma för båda parter.

Kunniga –Vår kunskap är en viktig konkurrensfördel

Vi strävar ständigt efter att lära oss mer om hur olika arbetsplatser fungerar och utveckla vår förmåga att förstå människors behov. Genom att dela med oss av våra kunskaper och arbeta aktivt för att lösa varje ny problemställning, får vi nöjda och återkommande kunder.

Genuina –Vi är trogna våra rötter när vi ser framåt

Vi är sprungna ur en region där ett handslag räcker för att besegla ett avtal. För att förtjäna den tilliten även fortsättningsvis tar vi inga genvägar, varken i produktkvaliteten eller i jakten på rätt medarbetare. Att vara trogna våra rötter är grunden för framtida relationer.

Engagerade–Vi söker ständigt nya och bättre lösningar

Vi brinner för att bli bättre på att förbättra våra kunders vardag och arbetar ständigt för att utveckla vårt erbjudande av både produkter och tjänster. Viljan att utmana oss själva öppnar möjligheter och ger en bra grogrund för nya och smarta lösningar för arbetsplatsen i tiden.

Mer om oss

Följ AJ Produkter i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss