Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AlleimaIndustri & Produktion

MotivationAlleimas dedikation till att skapa en stark företagskultur med en familjär anda och starka relationer inom teamen gör att de har blivit framstående som ett Karriärföretag. Alleima utmärker sig genom specialiserad kompetens och beprövat ledarskap, vilket resulterar i skapandet av produkter i världsklass. Genom deras passion för sina medarbetare samt sitt engagemang i att utveckla innovativa team  skapar en inspirerande och framgångsrik arbetsmiljö.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vårt företag

Välkommen till vårt globala företag, där alla delar passionen för innovation, och bli en del av den rika kultur som byggts upp under mer än 160 år. En kultur där vi bryr oss, levererar och utvecklas. För på Alleima förstår vi att starka individer skapar ett starkt kollektiv. Vi bär vår historia med stolthet samtidigt som vi blickar framåt för att ta del av framtida möjligheter för vår ingenjörskonst och materialteknologi.  

Vårt hemliga recept för framgång genomsyras av vår kultur. Hos Alleima vet vi att det är den starka sammanhållningen och familjekänslan inom våra team, kombinerat med vår unika kompetens och beprövade ledarskap, som är helt avgörande för att skapa våra förstklassiga produkter. Det är bara genom att arbeta tillsammans som vi kan ta stora kliv framåt och tända den gnista som driver innovation och framdrift.

Talanger kommer i alla möjliga former – och det är viktigt för oss på Alleima att vara en inkluderande arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa lika möjligheter för alla våra medarbetare att utveckla sin kompetens och kunna nå sin fulla potential.

Vi är övertygade om att vi kan utveckla de bästa talangerna genom en meritokratisk approach. För att meritokratin ska fungera på bästa sätt, behöver vi aktivt bekämpa fördomar och utmana traditionella synsätt när det gäller bedömning av meriter och kompetens. Det är självklart för oss att vi ska erbjuda jämlika löner till alla våra medarbetare. Alla individer på Alleima förväntas ta ansvar för sina handlingar och beteenden – vi värdesätter ett ansvarsfullt och respektfullt arbetsklimat där varje individ bidrar till vårt gemensamma mål.

Mer om oss

Följ Alleima i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss