AlmiBemanning/administration

MotivationMed stora karriär-och utvecklingsmöjligheter attraherar Almi sina medarbetare. Almi bedriver ett framgångsrikt Employer Branding arbete med arbetsmiljö i fokus. Genom bland annat kreativa och innovativa medarbetare utses härmed Almi till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 500 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Se våra ledia tjänster här!

Artiklar

Möt vår kollega DanielDaniel Hailu jobbar som rådgivare hos oss på Almi – där möter han dagligen inspirerande entreprenörer som behöver stöttning i hur de ska driva sina affärsidéer framåt. Målet är att optimera tillväxtpotentialen i små- och medelstora företag genom affärsutveckling och finansiering. För att lyckas med det behöver man, precis som Daniel, ha ett stort intresse […]Läs mer

Lediga jobb


Almi Stockholm söker rådgivare med fokus innovation

Bemanning/administrationLäs mer