AlmiBemanning/administration

MotivationAlmi är en förebild när det kommer till att koppla ihop deras verksamhet med deras arbetsgivarevarumärke. Deras digitala kanaler är av högsta kvalité och det råder ingen tvivel att marknadsavdelning består av ett gäng experter. Tillsammans med HR-avdelningen lyckas de berätta inspirerande historier om ett av Sveriges starkaste företagskultur. Det löper en råd tråd i alla tänkbara kanaler och budskapet är väldigt tydligt  – Medarbetarna är allt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 500 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Se våra ledia tjänster här!

Artiklar

Lediga jobb


Almi Stockholm söker rådgivare med fokus innovation

Bemanning/administration