AlmiBemanning/administration

MotivationAlmi är en attraktiv arbetsgivare på grund av deras engagemang och satsningar på sina medarbetare. Vi ser en rad olika aktiviteter som tyder på att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Almi bjuder även på en dynamisk och unik företagskultur där olika kompetenser efterfrågas. Almi är en sann förebild i hur man skapar en av Sveriges attraktivaste arbetsplatser.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 500 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Se våra ledia tjänster här!

Medarbetare

Följ Almi på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida