Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AlmiBemanning & Administration

MotivationAlmi är en attraktiv arbetsgivare på grund av sitt uppdrag att stödja entreprenörskap och småföretag. Med en tydlig inriktning på att hjälpa företag att växa och utvecklas har Almi en betydande roll i att främja ekonomisk tillväxt och innovation. Genom att erbjuda möjligheter för sina medarbetare att vara en del av denna positiva samhällsförändring och samtidigt utveckla sina egna färdigheter och karriärer, blir Almi en idealisk arbetsplats för dem som delar deras passion för att stödja företagande och entreprenörskap.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 600 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. I våra tjänster ingår lån, affärsutveckling och riskkapital. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

På Almi får du ett unikt uppdrag som påverkar samhället.

Inom Almi samlas vi som har viljan och förmågan att hjälpa fler företag att växa hållbart. Med ett unikt uppdrag får vi utrymmet att sätta företagarna främst.
Med värdefull kompetens engagerar vi oss i affärer och affärsbeslut som gör stor skillnad för individer och nytta för hela Sveriges näringsliv.

På Almi får du ett jobb som engagerar

Inom Almi ger vi vårt allt för att nå resultat och breddar vårt kunnande hela tiden. I mötet med företagarna använder vi oss av människokännedom, gedigen erfarenhet och akademisk expertis. I en omväxlande vardag byggs våra kunskaper hela tiden på och vi utvecklas inom nya områden.

Inom Almi är vi nyfikna på framtiden och vi vill driva förändring.
Vi gillar att låta en mångfald av perspektiv mötas och vet att våra olika infallsvinklar är en styrka. Vi ser att friheten i hur vi lägger upp vårt arbete ger oss en bättre tillvaro där flexibilitet och ansvar går hand i hand. 

Medarbetaridé

Som medarbetare i Almi får du:

Som medarbetare i Almi förväntas jag:

Ledaridé

Som chef inom Almi är jag tydlig i min ledarroll genom att:

Se våra lediga tjänster här!

Traineeprogram


Almi Management Trainee

Almi Trainee Finans och Redovisning

Almi Trainee IT & Digitalisering

Almis Traineeprogram

Följ Almi i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss