ALTENIT/teknik/konsult

MotivationALTEN är en arbetsgivare med höga ambitioner där medarbetarna inspirerar varandra. Med stor satsning på sitt employer brand skapar de en arbetsplats där alla kan växa tillsammans. Deras företagskultur och karriärmöjligheter är utöver det vanliga. Man blir både imponerad och inspirerad av deras sätt att jobba med medarbetarnas trivsel.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

GLOBAL STYRKA MED LOKAL NÄRVARO

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 33 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan.

Som en global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora och komplexa uppdrag, varhelst i världen behoven uppstår. Som en lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder. Något som även det är en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant.

MED INDIVIDEN I FOKUS

Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden. Vi brinner för innovation och främjar för att fler unga ska välja utbildningar inom teknik och IT. ALTEN har en stark tro att jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö och stark utveckling av samhället i en positiv riktning.

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Hos oss sitter du i förarsätet och vi är kartläsaren som hjälper dig att ta dig dit du vill! 

WE BELIEVE IN GROWING TOGETHER

Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.

– Vårt mål är att varje medarbetare ska utvecklas hos oss, både personligt och kompetensmässigt. Vi tror även på att våra medarbetare utvecklar varandra. Våra ledare har den rätta kompetensen och de rätta verktygen för ett coachande ledarskap där varje individs potential tas tillvara.

– Våra kunder verkar inom flera olika branscher vilket skapar möjligheter för dig att bygga din egen karriär och få arbeta med vad just du brinner för. I och med att vi erbjuder kompetenser genom hela produktutvecklingskedjan finns det dessutom möjlighet att bredda din kompetens. ALTEN Groups breda globala närvaro öppnar även upp för möjligheten att göra en internationell karriär.

– Det är vår fulla övertygelse att för att kunna göra ett riktigt bra jobb är det viktigt att man trivs och har kul ihop med sina kollegor. På ALTEN finns alla möjligheter till gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Aktiviteter anordnas frekvent av våra engagerade medarbetare och du kan få delta i allt från graffittimålning till laser dome och escape room, eller bara ses för en after work.

Välkommen att skicka in din ansökan här!

 

 

Lär känna några av våra av oss som arbetar på ALTEN!

Följ ALTEN på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida