Sök Meny

ALTENIT/teknik/konsult

MotivationALTEN är en arbetsgivare med höga ambitioner där medarbetarna inspirerar varandra. Med stor satsning på sitt employer brand skapar de en arbetsplats där alla kan växa tillsammans. Deras företagskultur och karriärmöjligheter är utöver det vanliga. Man blir både imponerad och inspirerad av deras sätt att jobba med medarbetarnas trivsel.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Global styrka, lokal närvaro

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences som utvecklar morgondagens värld idag.

Vi är över 54 000 medarbetare i fler än 30 länder, erbjuder kompetenser genom hela produktutvecklingskedjan och samarbetar med många av Europas ledande företag i branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

Som global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora, komplexa uppdrag var i världen behoven än uppstår. Som lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder – en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant med god förståelse för kundens situation och utmaningar.

Med individen i fokus

Hos oss får du chansen att använda din expertis i spännande projekt när vi möter framtida utmaningar. Vi är övertygade om att tekniken bidrar till att föra samhället framåt och använder dagligen vår expertis för att bidra till en grönare teknisk utveckling. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher med ett brett utbud av uppdrag ger vi dig möjligheten att utvecklas såväl personligt som professionellt. 

Vi anser att laganda är nyckeln till framgång och uppmuntrar till kunskapsdelning för att skapa värde tillsammans. I en stimulerande miljö kan du utveckla din expertis genom samarbete i våra tekniska och sociala nätverk som hjälper dig att både inspirera och bli inspirerad. Du har möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt, med hjälp av ett coachande ledarskap där våra ledare guidar dig i rätt riktning. 

För hos oss är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. 
Läs mer om vad vi erbjuder dig här.

Lär känna några av oss som jobbar på ALTEN!

Följ ALTEN på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida