AltenIT/teknik/konsult

MotivationMed vilja och en stark tro på att karriärmöjligheter skapar lojalitet hos sina anställda bedriver Alten ett framgångsrikt Employer Branding arbete. De har fokus på det viktigaste i ett företag, nämligen sina medarbetare. Härmed utses  Alten till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ingenjörskonst är vårt DNA

Vi är Teknik- och IT-konsultbolaget som brinner för utveckling! Med ett stort engagemang och hög kompetens levererar vi den perfekta lösningen för våra kunder. Vi erbjuder allt från resursförstärkning, specialistkompetens och utbildningar till leverans av arbetspaket genom hela produktutvecklingskedjan.


Med individen i fokus

Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild individs drömmar till verklighet. Hos oss sitter du i förarsätet och vi är kartläsaren som hjälper dig att tag dig dit du vill! Våra kunder verkar inom flertalet olika branscher. Detta skapar möjligheter för dig som medarbetare att bygga din egen karriär. Vårt erbjudande täcker kompetenser genom hela produktutvecklingskedjan, vilket skapar möjligheter till både bred och djup kompetensutveckling.


Varje individ är lika viktig i ALTENs framgång

Varje medarbetare är en lika stor och viktig del av ALTENs framgång. Det är vår fulla övertygelse att för att kunna göra ett riktigt bra jobb, är det viktigt att man trivs och har roligt ihop med sina kollegor. Vi söker kontinuerligt efter nya talanger, välkommen att skicka in din ansökan!

We believe in growing together!


ALTEN Group

Går du och drömmer om att upptäcka ett nytt land, en ny kultur och kanske att lära dig ett nytt språk? ALTEN grundades i Frankrike för 30 år sedan och finns idag i 25 länder och med cirka 34.000 medarbetare. För dig som är sugen på en internationell karriär finns alltså spännande och utvecklande möjligheter i andra länder runt hörnet.

 

Välkommen att skicka in din ansökan här!

 

 

Artiklar

Möt vår medarbetare, Simon, som på heltid lär ut sin värdefulla kompetens på kurser och utbildningar i ALTEN Trainings regi.Möt vår medarbetare, Simon, som på heltid lär ut sin värdefulla kompetens på kurser och utbildningar i ALTEN Trainings regi. ALTEN Training är en totalleverantör av utbildningar inom alla ALTENs tjänsteområden. Detta innebär inte enbart att ALTEN som företag kan erbjuda kurser och utbildningar till andra företag, utan det innebär också stora möjligheter till utveckling […]Läs mer

Nyheter

Spännande uppdrag på ALTEN IT till följd av stor IT-satsningLäs mer

Medarbetare på ALTEN stöttar Ingenjörer utan gränsers projekt att elektrifiera ett barnhem i TanzaniaLäs mer

Bilder

Följ Alten på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida