Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Apotea

MotivationApotea är mer än en arbetsplats; det är en gemenskap där medarbetarna är drivna av en gemensam vision: att göra vardagen enklare och hälsosammare för alla. Som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare erbjuder Apotea ett spännande och utvecklande arbetsklimat där varje individ uppmuntras att växa och utvecklas. Med fokus på innovation, samarbete och ett starkt kundengagemang, är Apotea en plats där du kan vara stolt över ditt arbete och bidra till en hälsosammare framtid för många

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Apotea

Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har några fysiska butiker utan bara finns på nätet. Apotea.se är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag – här är beslutsvägarna korta. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett ”vi-tänkande” bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 900 anställda. Vi är ett mycket snabbväxande företag som utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad, Årets e-handel på Pricerunner 2016, 2017, 2018 och Årets e-mästare 2019!

Vi tar ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Sedan Apotea startade har hållbarhet varit en del av hur vi arbetar. Vi har två år i rad blivit utsedda till Sveriges mest hållbara e-handel och fick Årets hållbarhetspris 2022 av Pricerunner. Steg på vägen till vårt mål: att bli Sveriges mest hållbara företag.

För våra medarbetare

Vi värnar om jämställdhet och mångfald och strävar efter att ha en jämn könsfördelning bland personalen. Vi jobbar för att skapa en miljö där både män och kvinnor trivs och har samma möjligheter att avancera och jobba i ledarpositioner. Majoriteten av våra anställda är tillsvidareanställda och alla anställda har kollektivavtal. Idag är vi totalt ca 900. personer som jobbar på Apotea i våra lokaler i Morgongåva, Stockholm och på Lidingö.

Bilder

Följ Apotea på sociala medier

InstagramFacebookXWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss