ArlaDetaljhandeln

MotivationArla har utvecklat ett exceptionellt employer branding arbete där medarbetarna sätts i fokus. På de sociala medierna får vi en inblick i hur det är att jobba på Arla och det uppskattar vi. Genom en bra ledning inom företaget är det tydligt att medarbetarna trivs och att det finns motivation till att utveckla både företaget och sig själv. Man fastnar lätt i Arlas hemsida och imponeras av deras storytelling. Vi imponeras av Arla och att de är ett företag som jobbar mot få en större inverkan på det samhälle som vi lever i. Bra jobbat! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi arbetar för en långsiktigt hållbar utveckling.

Arla Foods ägs av svenska och europeiska mjölkbönder. Mjölken i våra produkter kommer från ägarnas gårdar. Uppdraget för oss som jobbar på Arla är att, av den mjölken, skapa produkter som du och miljontals andra människor över hela världen tycker om.

Arlas 10 300 ägare finns i sju länder: Sverige, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.

I Arlas DNA ligger vår ständiga strävan att utvecklas och skapa någonting större och bättre. Sedan den kooperativa rörelsens start för 130 år sedan, har mjölkbönder arbetat tillsammans för att skapa en gemensam framtid inom mejeriindustrin. Deras arbete genom åren har lagt grunden för dagens Arla Foods – ett av världens ledande mejeriföretag.

Varje dag försöker vi förfina det vi levererar samtidigt som vi utvecklar nya lösningar för framtiden: nya produkter och inspiration till våra konsumenter, ny teknik och effektivare sätt att arbete och samarbeta med våra kunder, färskare och mer naturliga livsmedel, ett större socialt ansvar, en minskad påverkar på miljön och klimatet och en förbättrad livsmedelssäkerhet.

 För att lyckas med detta söker vi ständigt efter nya medarbetare som vill växa inom organisationen. Som medarbetare får man jobba i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Våra medarbetare erbjuds nya och spännande utvecklingsmöjligheter så att de ska nå sin fulla potential.

 Hitta lediga tjänster här!

 

Följ Arla på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida