Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AspiaFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationAspia är en arbetsgivare som briljerar inom sitt område och erbjuder spännande möjligheter till sina medarbetare. Genom att sätta människor i centrum, såväl internt som externt, skapar Aspia en arbetsmiljö där samarbete, utveckling och mångfald är i fokus. Som medarbetare på Aspia blir du en del av ett dedikerat team som arbetar tillsammans för att leverera kvalitet och innovation inom företagets expertisområden. Med fokus på att stödja och utveckla sina anställda, erbjuder Aspia en arbetsplats där du kan trivas och blomstra samtidigt som du hjälper företag och organisationer att nå sina mål.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

En karriär för dig, på ditt sätt

Vi tror och jobbar för ett enklare, bättre och lönsammare företagande för våra kunder. Och spännande utmaningar för våra medarbetare. Hos oss är möjligheterna oändliga och ambitionerna stora. Därför kan Aspia mycket väl vara det bästa stället att jobba på för dig som vill vara med och styra och bygga din egen karriär.

Som arbetsgivare vågar vi drömma stort

Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia. Vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Tillsammans har vi identifierat 3 områden som är viktiga för att vi ska trivas, utvecklas och ha kul tillsammans.

Din framtid på ditt sätt

Balans i livet

Roligt tillsammans

Aspia ❤ Studenter

Aspia är det självklara valet för dig som är student och som söker ditt första jobb. Hos oss får idéer och individer växa i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär hos oss! Läs mer här Aspias studentklubb – för dig som vill förverkliga dina drömmar

Kolla in våra lediga tjänster

Bilder

Följ Aspia i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss