Aspia

MotivationAspia är en nytänkande och spännande arbetsgivare som har ett gediget Employer branding arbete. Med många utvecklings- och karriärmöjligheter för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare finns det en plats här för alla. Det finns en varm och trivsam företagskultur och att Aspia värdesätter sina medarbetare lyser igenom i deras kommunikation. En mycket inspirerande arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

En karriär för dig, på ditt sätt

Vi tror och jobbar för ett enklare, bättre och lönsammare företagande för våra kunder. Och spännande utmaningar för våra medarbetare. Hos oss är möjligheterna oändliga och ambitionerna stora. Därför kan Aspia mycket väl vara det bästa stället att jobba på för dig som vill vara med och styra och bygga din egen karriär.

Som arbetsgivare vågar vi drömma stort

Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia. Vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Tillsammans har vi identifierat 3 områden som är viktiga för att vi ska trivas, utvecklas och ha kul tillsammans.

Din framtid på ditt sätt

Balans i livet

Roligt tillsammans

Aspia ❤ Studenter

Aspia är det självklara valet för dig som är student och som söker ditt första jobb. Hos oss får idéer och individer växa i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär hos oss! Läs mer här Aspias studentklubb – för dig som vill förverkliga dina drömmar

Kolla in våra lediga tjänster

Bilder

Följ Aspia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida