Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AteaIT/Teknik/Konsult

Motivation  Atea är mer än bara en ledande aktör inom IT-infrastruktur och lösningar. De är en arbetsplats som genomsyras av innovation, mångfald och engagemang. Med sin starka inriktning på att skapa en inkluderande företagskultur och främja medarbetares välbefinnande, har de etablerat sig som en attraktiv arbetsgivare. Atea erbjuder inte bara spännande karriärmöjligheter, utan också en plattform för att utveckla ditt tekniska kunnande och påverka den digitala framtiden.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi bygger Sverige med it

Vi bygger Sverige med it. Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra medarbetare.

Vår laganda

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Du får vara med och göra skillnad.​Atea ska vara The place to be, för dig, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag. 

Vi vill se dig växa

En av de stora fördelarna med att jobba på Atea är att vi går i takt med omvärldens förändringar, precis som våra kunder. Det betyder att nya möjligheter hela tiden öppnar sig för den som investerar tid i sin egen utveckling. Du har alla möjligheter att påverka hur din framtid kommer se ut så fundera på det här – Vad behöver du för att känna dig peppad, energifylld, inspirerad och engagerad i ditt arbete framåt? Vad vill du få ut av din utveckling och på vilket sätt vill du utvecklas tillsammans med Atea?

Vårt ansvar 

Vi är det Ansvarstagande Atea – det är en del av vårt DNA. Vårt ansvar spänner över oss själva och våra affärer men också över hur vi påverkar samhället omkring oss. För oss är det viktigt att vi alla är engagerade och tar vårt ansvar. Det handlar om ansvar på tre nivåer; hos oss själva som medarbetare, i affärer med våra kunder och som tongivande aktör i samhället.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvar ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Traineeprogram


Atea Management Trainee

Ateas traineeprogram för konsulter

Följ Atea i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss