AteaIT/teknik/konsult

MotivationAtea har genom sina medarbetare blivit ett av Sveriges största IT-bolag. Genom att satsa på sina medarbetare och ständigt jobba med att skapa de bästa förutsättningarna för dem, exempelvis genom ett omfattande hållbarhetsmål och några av de mest generösa förmånerna vi sett. Atea har ett gediget arbete mot högskolor och universitet och erbjuder praktik, exjobb samt traineeprogram vilket gör dem till en riktigt attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi bygger Sverige med it

Vi bygger Sverige med it. Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra medarbetare.

Vår laganda

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Du får vara med och göra skillnad.​Atea ska vara The place to be, för dig, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag. 

Vi vill se dig växa

En av de stora fördelarna med att jobba på Atea är att vi går i takt med omvärldens förändringar, precis som våra kunder. Det betyder att nya möjligheter hela tiden öppnar sig för den som investerar tid i sin egen utveckling. Du har alla möjligheter att påverka hur din framtid kommer se ut så fundera på det här – Vad behöver du för att känna dig peppad, energifylld, inspirerad och engagerad i ditt arbete framåt? Vad vill du få ut av din utveckling och på vilket sätt vill du utvecklas tillsammans med Atea?

Vårt ansvar 

Vi är det Ansvarstagande Atea – det är en del av vårt DNA. Vårt ansvar spänner över oss själva och våra affärer men också över hur vi påverkar samhället omkring oss. För oss är det viktigt att vi alla är engagerade och tar vårt ansvar. Det handlar om ansvar på tre nivåer; hos oss själva som medarbetare, i affärer med våra kunder och som tongivande aktör i samhället.

Följ Atea på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida