Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

AvanzaIT/Teknik/Konsult

MotivationAvanza är en banbrytande aktör inom finanssektorn som omdefinierar hur människor tänker och hanterar sina pengar. Som en arbetsgivare är Avanza engagerat i sina medarbetares utveckling och välmående, och de skapar en arbetsplats där medarbetarna kan växa i takt med företagets framgång. Med en stark kultur av innovation och digitalisering ger Avanza sina anställda möjlighet att vara med och forma framtiden för finansiella tjänster samtidigt som de bygger sina egna karriärer.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen in i värmen!

Avanza startades med en enkel idé, att bygga ett företag som vi själva ville vara kunder i.

Därför vill se till att alltid erbjuda billigare, bättre och enklare produkter och tjänster till våra snart 2 miljoner kunder.

Vi tror på att utmana och våga tänka nytt. Finansbranschen är i ständig utveckling och vi vill alltid ligga steget före.

Vill du också revolutionera bankbranschen och samtidigt skapa en bättre framtid för våra kunder?

Vi letar alltid engagerade medarbetare som vill vara en del av vår spännande resa framåt.

Välkommen till oss!

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!

Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!

Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Mångfald och inkludering

Vi på Avanza är övertygade om att mångfald bland våra medarbetare, i kombination med en inkluderande företagskultur, leder till nya perspektiv, bredare kunskaper och ökad innovationsförmåga. Därför välkomnar vi alla till oss och vårt mål är att alla medarbetare ska trivas och ha möjlighet att utvecklas individuellt för att nå sin fulla potential.

Detta är inte bara en del av vårt ansvar som företag mot våra anställda; vi är övertygade om att det även är bra för våra kunder och vår affär. Kort sagt: mångfald, jämställdhet och inkludering gör både jobbet roligare och Avanza till ett bättre företag. Win-Win!

 

Följ Avanza i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss