AvanzaTeknik & Ekonomi

MotivationAvanza har lyckats exceptionellt med sitt Employer Branding arbete. Ett företag där beslutsvägarna är korta och medarbetarna samarbetar och har kul på vägen. Deras kommunikation är stilren och ger en tydlig bild av hur företagskulturen inom Avanza är. Mångfald och inkludering är en självklarhet här. Det råder inga tvivel om att medarbetarna trivs att jobba på Avanza!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen in i värmen!

Vill du också vara med och revolutionera bankbranschen och jobba för att miljoner människor ska få en bättre framtid – varje dag?

Vi tror på att tänka nytt och utmana, och det gör att vi ständigt strävar efter att bli bättre och därmed påverka ännu fler människors liv.

Vill du jobba för ett innovativt företag som alltid vill ligga steget före? Då har du kommit rätt.

Hittar du ingen roll som passar dig just nu? Connecta gärna med oss för att få uppdateringar om lediga tjänster.

Välkommen till oss!

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!

Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!

Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Mångfald och inkludering

Vi på Avanza är övertygade om att mångfald bland våra medarbetare, i kombination med en inkluderande företagskultur, leder till nya perspektiv, bredare kunskaper och ökad innovationsförmåga. Därför välkomnar vi alla till oss och vårt mål är att alla medarbetare ska trivas och ha möjlighet att utvecklas individuellt för att nå sin fulla potential.

Detta är inte bara en del av vårt ansvar som företag mot våra anställda; vi är övertygade om att det även är bra för våra kunder och vår affär. Kort sagt: mångfald, jämställdhet och inkludering gör både jobbet roligare och Avanza till ett bättre företag. Win-Win!

Möjligheter hos Avanza

Lediga jobb


Teknisk Produktspecialist till Team Business In…

Teknik & Ekonomi

Medarbetare till Cash Management

Teknik & Ekonomi

Data Engineer till vårt Business Intelligence Team

Teknik & Ekonomi

Senior Nätverkstekniker

Teknik & Ekonomi

Second Line Tekniker till vår Externsupporten

Teknik & Ekonomi

Digital Content Manager & Copywriter

Teknik & Ekonomi

Praktikplats UX-designer

Teknik & Ekonomi

Site Reliability Engineer till Team Production

Teknik & Ekonomi

Senior Rådgivare till Corporate Finance

Teknik & Ekonomi

Följ Avanza på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida