10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Avarn SecuritySäkerhet

MotivationAvarn Security har uppnått utmärkelsen som ett Karriärföretag tack vare deras starka engagemang för medarbetarnas trivsel och utveckling. Genom att skapa en inkluderande och mångfaldsfrämjande företagskultur ger Avarn Security sina anställda möjlighet att trivas och växa i sina roller. Företaget värderar kompetens och erbjuder kontinuerlig utbildning, vilket gör dem till en attraktiv arbetsgivare för de som söker en spännande karriär inom säkerhetsbranschen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är ett företag med en lång historia och som har gedigen erfarenhet av att skapa anpassade säkerhetslösningar åt stora och mindre företag och organisationer. 

Varje dag, året runt, bidrar våra 7 500 medarbetare till att skapa ett tryggare samhälle. Du möter oss i kollektivtrafiken, parker, köpcentrum, stadsdelsförvaltningar, bostadsområden, på museum, samhällsviktiga anläggningar, flygplatser, kontor, arenor och sjukhus.

Vårt namn kommer från de inspirerande orden värna och varna, två ord som är viktiga för oss alla i vårt dagliga arbete. Vår logotyp symboliserar samverkan och nya tekniska lösningar på framtidens säkerhetsbehov. Våra värderingar ligger till grund för hur vi uppträder och bemöter varandra och våra medmänniskor i varje situation, varje dag.

Varför ska du välja Avarn Security?

Du ska känna att vi litar på dig, att du får ta ansvar och att du har goda utvecklingsmöjligheter i en sund arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö.

Alla ska känna sig välkomna

Vi arbetar aktivt med att skapa en inkluderande arbetsmiljö, där alla ska känna sig välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning eller religionstillhörighet. Du ska vara en god och hjälpsam kollega, som bidrar till att skapa trivsel på jobbet. Självklart delar du våra värderingar.

Du utför ett viktigt arbete

Det är vårt jobb att skapa trygghet och förebygga incidenter. För allmänheten och våra kunder representerar du en trygg hamn, där de kan söka stöd och få hjälp. Våra kunder har gett oss ett stort ansvar och det ställs vissa formella krav på våra medarbetare. Oavsett tjänst så är ditt arbete viktigt.

Det här kan du förvänta dig

Följ Avarn Security i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss