Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Axfood

MotivationAxfood utmärker sig som en attraktiv arbetsgivare med sina många utvecklingsmöjligheter, spännande bolagsfamilj och passion för mat och människor. Med sitt starka engagemang för hållbarhet och livskvalitet för alla skapar Axfood en arbetsplats där medarbetarna känner sig stolta över sitt bidrag till samhället. Genom sina många varumärken, kompetenser och bakgrunder har Axfood styrkan att göra skillnad – på riktigt. Här kan du vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel på en arbetsplats där ditt välmående och din utveckling är högt prioriterade. Välkommen till en familj av möjligheter!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Axfood som arbetsgivare – en familj av möjligheter

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för att skapa mer livskvalitet för alla vi möter och berör. Axfoods arbetsgivarerbjudande består av fem viktiga delar som du kan läsa om nedan.

1. Utvecklingsmöjligheter – vi växer tillsammans

Vår framgång börjar med dig. Vi tar lyhört tillvara på talang och idéer, i en miljö där det är uppskattat att våga tänka nytt. Vi uppmuntrar till lärande – om du inte kan, kan du lära dig. Att vi växer och utvecklas tillsammans med dig gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch.

2. En i laget – välkommen in i gemenskapen

Teamkänslan är stark i varje bolag och som en del av Axfoodfamiljen är vi alltid hjälpsamma och lyhörda mot varandra. Här råder en jag-får-vara-mig-själv-och-jag-har-hittat-hem-känsla. Gemenskapen är en viktig anledning till att vi går till jobbet med glädje och energi.

3. Samhällsengagemang – vi gör skillnad i det stora och i det lilla

Här finns stora möjligheter att påverka samhället vi lever i idag och imorgon. Initiativ efter initiativ visar att vi kan göra stor skillnad. Vi är på jakt efter positiva nytänkare som tillsammans med oss vill arbeta nyfiket och engagerat med omtanke för människa, mat och miljö.

4. Passion för mat och människor – tillsammans skapar vi mer livskvalitet

Vi har en viktig funktion i samhället och är stolta över att vara en del av alla människors vardag. Tillsammans med dig vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi möter och berör.

5. Olika koncept, en familj – styrkan i våra olikheter

Vi är en unik koncern med olika koncept i samverkan. Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Här får du samarbeta och utvecklas både i ditt eget och med andra bolag inom familjen. Genom våra många bakgrunder, kompetenser och erfarenheter är vi starkare tillsammans.


Se alla lediga jobb inom Axfoodfamiljen

Följ Axfood i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss