Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

BDOFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationBDO är en framstående arbetsgivare som lyser genom sin kompromisslösa inriktning på kompetens och utveckling. Genom sitt djupa engagemang för att utveckla både medarbetarnas färdigheter och organisationens mål, erbjuder BDO en arbetsmiljö där passion, samarbete och professionell utveckling är högt prioriterade. Här har du möjlighet att vara en del av ett dedikerat team som värdesätter din tillväxt och trivsel, vilket gör din karriär på BDO både givande och framgångsrik.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om oss

Vi på BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom rådgivning, revision, skatt, redovisning och lön. Vi är 700 medarbetare och finns på runt 20 orter runt om i landet. BDO International är en av världens största revisions- och konsultorganisation med över 100 000 medarbetare fördelade på över 1 800 kontor i 164 länder. Sedan 2013 har vi vunnit pris för branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, vilket vi är mycket stolta över!

Vi sätter människor främst och för oss är det därför viktigt med en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång! I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Vi satsar på olika former av kompetens- och karriärutveckling och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Jobba hos oss

Som konsult hos oss har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. På BDO arbetar vi med både mindre privatägda bolag till större börsnoterade företag. Vi erbjuder konsulttjänster inom våra fyra affärsområden; Företagsservice, Skatt, Revision och Rådgivning, vilket är ganska unikt i branschen. Det ger dig som medarbetare både en god förståelse för hur ditt arbete bidrar till en helhet såväl som goda möjligheter att utvecklas hos oss internt!

BDO:s VD Malin Nilsson är väldigt stolt att BDO för femte året i rad blivit Karriärföretag.

– Vi är dedikerade att upprätthålla en stabil och positiv arbetsmiljö och vara en pålitlig och trygg arbetsgivare, även i de mest utmanande tider. På BDO har vi ett genuint engagemang för våra medarbetares välbefinnande och utveckling, det är en central del av företagets identitet. Jag upplever att vår starka företagskultur med meningsfulla arbetsuppgifter, som bidrar till ett hållbart näringsliv, lockar många till BDO.

Jobba hos oss – inget att dividera om! 
Hitta våra lediga jobb här

Möt våra medarbetare

Traineeprogram


BDO Trainee-programmet

Följ BDO i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss