BDOFinans/ekonomi/juridik

MotivationGenom att se till att varje individ och medarbetare känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet arbetar BDO aktivt med Employer Branding. Med goda värderingar och unika utvecklingsmöjligheter för både potentiella och nuvarande medarbetare skapar dem en trygg arbetsplats. Något som särskiljer BDO från andra arbetsgivare är deras satsningar på utveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi på BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är c:a 700 medarbetare och finns på 20 orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med nästan 97 000 medarbetare fördelade på över 1 600 kontor i 167 länder. Sedan 2013 har vi vunnit pris för branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, vilket vi är mycket stolta över!

Vi sätter människor främst och för oss är det därför viktigt med en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång! I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Vi satsar på olika former av kompetens- och karriärutveckling och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Jobba hos oss

Som konsult hos oss har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. På BDO arbetar vi med både mindre privatägda bolag till större börsnoterade företag. Vi erbjuder konsulttjänster inom våra fyra affärsområden; Företagsservice, Skatt, Revision och Rådgivning, vilket är ganska unikt i branschen. Det ger dig som medarbetare både en god förståelse för hur ditt arbete bidrar till en helhet såväl som goda möjligheter att utvecklas hos oss internt!

BDO:s HR-chef Daniel Wetterling uttrycker sin glädje över den fina utmärkelsen.

– Vi är oerhört glada och stolta över att bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för fjärde året i rad! Vi, som många andra branscher och verksamheter, verkar på en arbetsmarknad som präglas av hård konkurrens om eftertraktad kompetens. Denna utmärkelse i kombination med att våra interna mätningar visar bättre resultat än någonsin såväl avseende engagemang som lojalitet och ett eNPS som gått upp kraftigt även detta år, ger oss extra energi och en positiv känsla av att vi rör oss i rätt riktning. Våra medarbetare och dess kompetens är vår absolut största tillgång och en grundförutsättning för hela vår verksamhet och affär, så det känns minst sagt uppmuntrande att vi är på rätt väg i vårt arbete att stärka både vår externa attraktionskraft som vårt erbjudande till våra medarbetare, säger han.

Hitta våra lediga tjänster här!

Träffa våra medarbetare på vår Karriärsida.

Följ BDO på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida