BDOFinans/ekonomi/juridik

MotivationBDO utför ett utmärkt employer branding-arbete som ligger till grund för deras fantastiska företagskultur. På deras hemsida och i sociala medier gör BDO det tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. I engagerade flöden lyfts varje medarbetare på ett personligt sätt. Det som särskiljer BDO från andra arbetsgivare är även deras engagemang utanför arbetet. BDO är samarbetspartner i många viktiga organisationer vilket bidrar till jämställdhet och mångfald både nationellt och internationellt. Ett av många exempel är deras engagemang i ”Läxhjälpen” för att bidra till alla elevers rätt till likvärdig skolgång. Med goda värderingar och en fantastisk företagskultur är varje medarbetare garanterad en trygg arbetsplats.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi på BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är c:a 750 medarbetare och finns på 20 orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med nästan 90 000 medarbetare fördelade på över 1 600 kontor i 167 länder. För tionde gången har vi vunnit pris för branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, vilket vi är mycket stolta över!

Vi sätter människor främst och för oss är det därför viktigt med en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång! I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Vi satsar på olika former av kompetens- och karriärutveckling och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Jobba hos oss

Som konsult hos oss har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. På BDO arbetar vi med både mindre privatägda bolag till större börsnoterade företag. Vi erbjuder konsulttjänster inom våra fyra affärsområden; Företagsservice, Skatt, Revision och Rådgivning, vilket är ganska unikt i branschen. Det ger dig som medarbetare både en god förståelse för hur ditt arbete bidrar till en helhet såväl som goda möjligheter att utvecklas hos oss internt!

”Vi är oerhört glada och stolta över att bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, inte minst i dessa för många svåra tider! Det är oerhört viktig att inte tappa det långsiktiga perspektivet när man befinner sig i omvälvande och turbulenta perioder, och vi kommer därför göra vårt bästa för att fortsätta att utveckla såväl vår affär, vår organisation och nya arbetssätt och därmed skapa ytterligare förutsättningar och möjligheter att utvecklas som medarbetare inom BDO!”. Daniel Wetterling, HR Director, Sverige.

 

Hitta våra lediga tjänster här!

Träffa våra medarbetare

Följ BDO på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida