BDOFinans/ekonomi/juridik

MotivationTillsammans med sina medarbetare skapar BDO trivsel och engagemang som en attraktiv arbetsgivare. Genom innovativa lösningar för en hållbar arbetsmiljö utses härmed BDO till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss
Vi på BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 24 orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på 1 600 kontor i fler än 160 länder. För tionde gången har vi vunnit pris för branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, vilket vi är mycket stolta över!

Vi sätter människor främst och för oss är det därför viktigt med en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång! I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Jobba hos oss
Som konsult hos oss har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. På BDO arbetar vi med både mindre privatägda bolag till större börsnoterade företag. Vi erbjuder konsulttjänster inom våra fyra affärsområden; Företagsservice, Skatt, Revision och Rådgivning, vilket är ganska unikt i branschen. Det ger dig som medarbetare både en god förståelse för hur ditt arbete bidrar till en helhet såväl som goda möjligheter att utvecklas hos oss internt! 

”Vi är självklart oerhört glada och stolta över att bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag, inte minst med tanke på den tuffa konkurrens om kompetens som idag råder på marknaden! Nu behöver vi fortsätta, och växla upp, det fina arbete som vi och våra medarbetare gör varje dag för att attrahera nya medarbetare såväl som att skapa ytterligare utvecklingsmöjligheter internt!” Daniel Wetterling, HR Director, Sverige.

Samtidigt som vi värnar om att de medarbetare vi har hos oss idag ska utvecklas och trivas fortsätter vi att växa i snabb takt och har insett vikten av att satsa på varumärkesbyggande och strategiskt employer branding-arbete för att attrahera nya talanger på arbetsmarknaden. Därför är vi otroligt stolta över att vårt arbete uppmärksammats i Talent Exellence Awards där det globala undersökningsföretaget Universums HR-elit har nominerat BDO till Årets employer branding-företag.

 

Hitta våra lediga tjänster här!

Artiklar

ÅRETS EMPLOYER BRANDING-FÖRETAG : BDO växlar upp sitt employer branding-arbete. Tajta team där även de som är nya får ta mycket ansvar – det skapar ett starkt engagemang inom BDO. Nu lägger företaget i en extra växel för att bygga sitt varumärke och fortsätta locka den bästa kompetensen.Läs mer

För Hanna Nilsson började resan mot konsultrollen som revisor redan ett och ett halvt år innan hon tog sin examen. Idag jobbar Hanna på världens femte största revisionsbyrå, BDO och varje dag ställs hon inför nya spännande utmaningar.Läs mer

Jämställdhet fokusområde i BDO:s hållbarhetsarbeteLäs mer

"Vi har snurrat igång en positiv spiral"Läs mer

Skatteavdelningen i Västerås förstärker med ny skattejurist!Läs mer

Följ BDO på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida