BDOFinans/ekonomi/juridik

MotivationBDO är en engagerad arbetsgivare som håller sig uppdaterad kring samhällets krav och trender. Här får du en familjär och avslappnad företagskultur där du verkligen kan vara dig själv och fokusera på att skapa relationer. Det finns stora karriärmöjligheter inom företaget och medarbetarna lär och inspirerar varandra. Mångfald, jämställdhet och hållbarhet är bara några komponenter som BDO har som en självklarhet. En riktigt attraktiv arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi på BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är c:a 700 medarbetare och finns på 20 orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med nästan 97 000 medarbetare fördelade på över 1 600 kontor i 167 länder. Sedan 2013 har vi vunnit pris för branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, vilket vi är mycket stolta över!

Vi sätter människor främst och för oss är det därför viktigt med en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång! I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Vi satsar på olika former av kompetens- och karriärutveckling och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar.

Jobba hos oss

Som konsult hos oss har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. På BDO arbetar vi med både mindre privatägda bolag till större börsnoterade företag. Vi erbjuder konsulttjänster inom våra fyra affärsområden; Företagsservice, Skatt, Revision och Rådgivning, vilket är ganska unikt i branschen. Det ger dig som medarbetare både en god förståelse för hur ditt arbete bidrar till en helhet såväl som goda möjligheter att utvecklas hos oss internt!

BDO:s HR-chef Daniel Wetterling uttrycker sin glädje över den fina utmärkelsen.

Vi är oerhört glada och stolta över att bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för tredje året i rad, inte minst efter en mycket utmanande och tuff period för våra medarbetare med bl.a. stor andel distans- och hemarbete och den isolering detta inneburit. Men i situationer som denna blir vikten av att ha engagerade medarbetare med förmåga och vilja att hitta nya vägar och lösningar än tydligare. Och detta har våra medarbetare än en gång visat – inte minst genom det faktum att BDO under denna period åter igen konstaterats ha branschens nöjdaste kunder i Svenskt Kvalitetsindex mätning över kundnöjdhet! Imponerande känns som ett ”understatement”!

 

Hitta våra lediga tjänster här!

Träffa våra medarbetare

Följ BDO på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida