BeijerBygg/anläggning

MotivationBeijer är en stor och familjär arbetsgivare där personlig utveckling ligger i fokus. Som medarbetare får man stöd för att uppnå sina satta mål Inom Beijer finns det en tydlig karriärstege där utvecklingspotentialen är oändlig. Kombinerat med ett utmärkt employer branding arbete har Beijer blivit en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

BYGG BEIJER MED OSS

På Beijer står vi inte still. Varje dag servar och hjälper vi våra kunder med deras byggprojekt. Vi är proffs som jobbar med proffs, byggnadsmaterialet är det som förenar oss. Vi gör allt vi kan för att hantverkarnas dag ska bli så smidig som möjligt. För att åstadkomma det bygger vi ett gott lag med 2000 kollegor på 83 olika platser runt om i Sverige. Älskar du bygg? Bygg Beijer med oss!

BLI EN AV VÅRA LAGSPELARE

Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya krafter som vill vara med och bygga dom som bygger. Som säljare på ett av våra byggvaruhus får du en viktig roll för våra proffskunder. Med kunskap, serviceanda och ett stort hjärta ser vi till att arbetet rullar på ute på landets byggen.

Vi består idag av 83 varuhus och 7 regionkontor vilket gör möjligheterna stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, lagersäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

Hitta lediga tjänster här!

AVDELNINGAR

Bilder

Följ Beijer på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida