Besikta

MotivationBesikta har ett enastående teamwork bland sina medarbetare och det speglar deras utmärkta företagskultur. Här värderas ditt engagemang mest och det är tydligt att deras värdeord Glädje, Ansvar och Stolthet är väl implementerade i kulturen. Här finns en karriärstege att klättra på och genom utbildningar och kurser så hjälper Besikta dig att klättra. En mer engagerad arbetsgivare får man leta efter! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

OM BESIKTA BILPROVNING

I över 50 år hade den statligt ägda Bilprovningen monopol på den svenska marknaden för bilbesiktning. När marknaden avreglerades 2010 steg Besikta Bilprovning in som en ny aktör inom bilprovningen med målsättningen att göra något annorlunda. Något nytt. Vi ville sätta en ny standard för bilprovning – och det behövdes. Besiktningarna hade inte utvecklats i samma takt som bilarna. Jämfört med förr ser dagens bilar mer ut som rullande datorer, och besiktningen måste anpassas därefter. Därför startade vi en bilprovning som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj. Resultatet blev Besikta Bilprovning.

HJÄLP OSS GÖRA BILÄGANDET ENKLARE OCH SÄKRARE

Vi som arbetar på Besikta erbjuder våra kunder en riktigt bra och säker besiktning. Vi vill ge en premiumupplevelse, både vad gäller kundbemötande och erbjudande, och införa en ny standard för besiktning och trafiksäkerhet i Sverige.

Besiktning av fordon fyller en viktig funktion för att säkra kvaliteten i den svenska fordonsparken – både ur ett miljö- och säkerhetsperspektiv. Det är något som alla vinner på.

Vill du också vara med och arbeta för en bättre trafiksäkerhet och minskade negativa miljöeffekter av bilkörning? Då kanske Besikta Bilprovning kan vara något för dig. Vi publicerar löpande våra lediga tjänster här på hemsidan. Om vi inte har några lediga tjänster utannonserade på din ort är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på spontanansokan@besikta.se.

Se våra alla lediga tjänster här.

Bilder

Följ Besikta på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida