BillerudKorsnäsIndustri/produktion

MotivationBillerudKorsnäs har ett tydligt budskap där hållbarhet och jämställdhet ligger i fokus. Med stort engagemang i diverse välgörenhetsorganisationer visar BillerudKorsnäs att de tar sina kärnvärden på allvar. Förutom att vara experter på hållbarhet och jämställdhet lyckas Billerudkorsnäs leverera högkvalitativt flöde i sina sociala medier. Innovation, kreativitet och personliga möten med medarbetarna skapar inspirerande storytelling. Som jobbsökande räcker det att besöka deras sociala medier för att förstå att BillerudKorsnäs är en trygg arbetsplats med goda förutsättningar för utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vår verksamhet bygger på mer än 150 års erfarenhet från skogs- och pappersindustrin. Vi samarbetar med mer än 1500 kunder i över 100 länder och omsätter cirka 20 miljarder SEK. Vår avsikt är att vara det innovativa valet inom förpackningsindustrin. Tillsammans med våra partners skapar vi smarta förpackningslösningar av förnybart material som förbättrar lönsamheten, inspirerar miljontals konsumenter och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer.

Idag räknas BillerudKorsnäs bland de 10 procent mest hållbara företagen i världen enligt Dow Jones Sustainability Index. BillerudKorsnäs bildades 2012 och har 8 produktionsanläggningar i Sverige, Finland och England, samt försäljningskontor runt om i världen såsom Barcelona, Dubai, Singapore. Vi är ett företag med stor framtidstro där fokus är på innovation, expansion och hållbarhet. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Att varje medarbetare ser sin del och sitt bidrag till företagets övergripande mål och verksamhet tycker vi är en viktig motivationsfaktor.

På BillerudKorsnäs strävar vi efter att göra skillnad för människors vardag och vår planet. En uppgift vi inte klarar på egen hand. Att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid bygger på att vi alla bidrar genom att göra kloka val som konsumenter.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

BillerudKorsnäs Graduate Trainee Program

Lediga jobb


Electrical Control & Instrument Technician

Industri/produktion

Truck-/lokförare 2-skift

Industri/produktion

Erfaren teamledare för leverantörsreskontra med fokus på processutveckling

Industri/produktion

Operatörer till 6-skift Lut och Kraft

Industri/produktion

Tekniker till förebyggande underhåll

Industri/produktion

Erfaren ekonom till leverantörsreskontra med intresse för processoptimering

Industri/produktion

Hydraul- och kompressortekniker till Centrala Teknikservice

Industri/produktion

Pappersbruksingenjör till Skärblacka

Industri/produktion

Automationstekniker med el- inriktning

Industri/produktion

Automationselektriker

Industri/produktion

Laaduntarkkailija

Industri/produktion

Data Engineer

Industri/produktion

Serviceingenjör – inriktning Instrument

Industri/produktion

Processingenjör till Gruvöns Bruk

Industri/produktion

Truckförare 6-skift

Industri/produktion

Analyslaborant

Industri/produktion

Russian speaking Customer Service Specialist

Industri/produktion

Utvecklingsingenjör Barriär

Industri/produktion

Customer Service Specialist

Industri/produktion

Logistics Customer Service Specialist

Industri/produktion

Följ BillerudKorsnäs på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida