BillerudKorsnäsIndustri/produktion

MotivationBillerudKorsnäs brinner för sina medarbetare och lägger stort fokus på dem och trivseln inom företaget. Företagskulturen präglas av detta och uppmuntrar medarbetarna till en balanserad tillvaro och ger ett engagerat driv till arbetet. Med stort engagemang i diverse välgörenhetsorganisationer visar BillerudKorsnäs att de tar sina kärnvärden på allvar. Förutom att arbeta aktivt med hållbarhet och jämställdhet lyckas BillerudKorsnäs även leverera högkvalitativt flöde i sina sociala medier.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vår verksamhet bygger på mer än 150 års erfarenhet från skogs- och pappersindustrin. Vi samarbetar med mer än 1500 kunder i över 100 länder och omsätter cirka 20 miljarder SEK. Vår avsikt är att vara det innovativa valet inom förpackningsindustrin. Tillsammans med våra partners skapar vi smarta förpackningslösningar av förnybart material som förbättrar lönsamheten, inspirerar miljontals konsumenter och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer.

Idag räknas BillerudKorsnäs bland de 10 procent mest hållbara företagen i världen enligt Dow Jones Sustainability Index. BillerudKorsnäs bildades 2012 och har 8 produktionsanläggningar i Sverige, Finland och England, samt försäljningskontor runt om i världen såsom Barcelona, Dubai, Singapore. Vi är ett företag med stor framtidstro där fokus är på innovation, expansion och hållbarhet. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Att varje medarbetare ser sin del och sitt bidrag till företagets övergripande mål och verksamhet tycker vi är en viktig motivationsfaktor.

På BillerudKorsnäs strävar vi efter att göra skillnad för människors vardag och vår planet. En uppgift vi inte klarar på egen hand. Att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid bygger på att vi alla bidrar genom att göra kloka val som konsumenter.

Traineeprogram och yrkestraineeprogram

För dig som är student och är på väg ut i arbetslivet har vi på BillerudKorsnäs två traineeprogram som är ett smart första steg till en professionell karriär inom företaget. BillerudKorsnäs båda program ger dig som deltagare en naturlig och komplett introduktion till vår verksamhet. Som deltagare blir du insatt i hela produktionsprocessen som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material. Läs mer under respektive traineeprogram.

Nytänkande studenter

Varje år genomför BillerudKorsnäs tävlingar som involverar studenter. Exempelvis Pack Challenge som tillsammans med dotterbolaget NINE och Berghs School of Communication startade som en tävling och numera är en hel kurs på Berghs. Syftet är att säkerställa att morgondagens förpackningsdesigners tänker i innovativa och hållbara banor.

Se våra lediga tjänster HÄR

BillerudKorsnäs Graduate Trainee Program

Följ BillerudKorsnäs på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida