BillerudKorsnäsIndustri/produktion

MotivationGenom ett positivt engagemang och karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar BillerudKorsnäs på ett framgångsrikt sätt med Employer Branding. Med en mångfald och unik laganda utvecklas medarbetarna inom verksamheten. Härmed utses BillerudKorsnäs till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi samarbetar med mer än 1500 kunder i över 100 länder och omsätter cirka 20 miljarder SEK. Vår avsikt är att vara det innovativa valet inom förpackningsindustrin.
Tillsammans med våra partners skapar vi smarta förpackningslösningar av förnybart material som förbättrar lönsamheten, inspirerar miljontals konsumenter och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer.

BillerudKorsnäs bildades 2012 och har 8 produktionsanläggningar i Sverige, Finland och England, samt försäljningskontor runt om i världen såsom Barcelona, Dubai, Singapore.
BillerudKorsnäs är ett företag med stor framtidstro där fokus är på innovation, expansion och hållbarhet. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Att varje medarbetare ser sin del och sitt bidrag till företagets övergripande mål och verksamhet tycker vi är en viktig motivationsfaktor.

Se våra lediga tjänster HÄR

BillerudKorsnäs Graduate Trainee Program

What if you could go to work and help save the planet? Millions of people all over the world come in contact with our packaging material every day, year round. Because packaging is a part of our lives, we influence people’s everyday lives and our society. It is a big responsibility but also a great opportunity to challenge and improve.Läs mer

Bilder

Lediga jobb


Analyslaborant

Industri/produktionLäs mer

IT Service Manager (IT systemförvaltare) – Maintenance/Procure

Industri/produktionLäs mer

Arbetsledare till Förråd och Maskinregister, Frövi

Industri/produktionLäs mer

Taktisk Inköpare

Industri/produktionLäs mer

Inköpscontroller

Industri/produktionLäs mer

Sektionschef centralt underhåll

Industri/produktionLäs mer

Processingenjör

Industri/produktionLäs mer

Senior Projektinköpare Stora Projekt

Industri/produktionLäs mer

Customer Service Specialist till BillerudKorsnäs Frövi

Industri/produktionLäs mer

Verksamhetsutvecklare

Industri/produktionLäs mer

Laborant till Processlab

Industri/produktionLäs mer

Följ BillerudKorsnäs på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida