BillerudKorsnäsIndustri/produktion

MotivationBillerudKorsnäs har ett tydligt budskap där hållbarhet och jämställdhet ligger i fokus. Med stort engagemang i diverse välgörenhetsorganisationer visar BillerudKorsnäs att de tar sina kärnvärden på allvar. Förutom att vara experter på hållbarhet och jämställdhet lyckas Billerudkorsnäs leverera högkvalitativt flöde i sina sociala medier. Innovation, kreativitet och personliga möten med medarbetarna skaparinspirerande storytelling. Som jobbsökande räcker det att besöka deras sociala medier för att förstå att BillerudKorsnäs är en trygg arbetsplats med goda förutsättningar för utveckling. Karriärföretagen utser härmed BillerudKorsnäs till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vår verksamhet bygger på mer än 150 års erfarenhet från skogs- och pappersindustrin. Vi samarbetar med mer än 1500 kunder i över 100 länder och omsätter cirka 20 miljarder SEK. Vår avsikt är att vara det innovativa valet inom förpackningsindustrin. Tillsammans med våra partners skapar vi smarta förpackningslösningar av förnybart material som förbättrar lönsamheten, inspirerar miljontals konsumenter och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer.

Idag räknas BillerudKorsnäs bland de 10 procent mest hållbara företagen i världen enligt Dow Jones Sustainability Index. BillerudKorsnäs bildades 2012 och har 8 produktionsanläggningar i Sverige, Finland och England, samt försäljningskontor runt om i världen såsom Barcelona, Dubai, Singapore. Vi är ett företag med stor framtidstro där fokus är på innovation, expansion och hållbarhet. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Att varje medarbetare ser sin del och sitt bidrag till företagets övergripande mål och verksamhet tycker vi är en viktig motivationsfaktor.

På BillerudKorsnäs strävar vi efter att göra skillnad för människors vardag och vår planet. En uppgift vi inte klarar på egen hand. Att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid bygger på att vi alla bidrar genom att göra kloka val som konsumenter.

Se våra lediga tjänster HÄR

BillerudKorsnäs Graduate Trainee Program

Lediga jobb


Affärsdriven Talent Acquisition Partner – Vikariat

Industri/produktion

Disciplinledare, Mek & Rör

Industri/produktion

Processingenjör

Industri/produktion

Verkstadsmekaniker till Gruvöns bruk

Industri/produktion

Mekaniker till Massabruket

Industri/produktion

Truckförare Gruvöns Bruk

Industri/produktion

Senior Logistics Road Manager till Frövi eller Gävle

Industri/produktion

Logistics Applications Manager i Gävle eller Frövi

Industri/produktion

Projektledare stora projekt, inriktning process

Industri/produktion

OHS Advisor

Industri/produktion

Projektledare stora projekt, inriktning bygg och el

Industri/produktion

Chef till Processlab

Industri/produktion

Gruppchef El/Instrument Fiber Gruvöns Bruk

Industri/produktion

Gruppchef Mek/Hydraul till Gruvöns bruk

Industri/produktion

Chief IT Architect

Industri/produktion

Gruppchef Skift till Gruvöns bruk

Industri/produktion

Laboratorietekniker

Industri/produktion

Automationselektriker

Industri/produktion

Produktionstekniker Kartongbruket PM5

Industri/produktion

Mekaniker till Gruvöns bruk

Industri/produktion

Följ BillerudKorsnäs på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida