Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

BixiaElkraft/Eldistribution/Konsult

MotivationBixia är en arbetsgivare som utmärker sig genom att erbjuda sina medarbetare en arbetsmiljö som främjar innovation och hållbarhet. Genom sitt fokus på förnybar energi och sitt engagemang för att bekämpa klimatförändringar ger Bixia sina anställda möjlighet att vara en del av en viktig samhällsförändring. Med en stark företagskultur som värderar samarbete och individuell utveckling, skapar Bixia en trivsam arbetsplats där medarbetarna kan växa och göra verklig skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

En schysst arbetsplats

Är du redo för spännande utmaningar, vill göra skillnad och samtidigt ha riktigt kul? Då är Bixia en arbetsplats för dig! Vi verkar i en utmanande bransch där vi har stor möjlighet att göra skillnad – för både människor och klimat. Bli en del av vårt gäng!

Bixia är ett av Sveriges största elhandelsbolag. Ändå präglas våra öppna kontorslandskap av en stark laganda och smittsamma skratt. Och vi vet att det är tack vare våra medarbetare. När de mår bra mår företaget bra. Därför tror vi starkt på att utveckla chefers ledarskap, involvera våra medarbetare och uppmuntra till en kultur där vi kontinuerligt coachar varandra framåt. Och lika viktigt är det att leva som vi lär. Därför mäter vi vårt engagemang och välmående och erbjuder en kultur där medarbetare har stort utrymme att påverka sitt arbete och företagets beslut.

Mer om oss

Följ Bixia i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss