Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

BjurforsFastigheter

MotivationBjurfors är oöverträffat den mest eftertraktade arbetsgivaren bland mäklarstudenter. Dessutom har Bjurfors visat att det är lönsamt att vara en del av deras mäklarteam, med imponerande försäljningsresultat och högre avslutningspriser. Bjurfors är hemmet för framtidens mäklarstjärnor och värdesätter starkt engagerade och skickliga medarbetare. Deras kraftiga attraktionskraft inom branschen beror på deras erbjudande om utmanande arbetsuppgifter och möjligheter i ett framgångsrikt team. Som mäklare hos Bjurfors, oavsett erfarenhetsnivå, har du chansen att ta ett betydande steg framåt i din karriär och bli en värdefull del av deras framgångsrika lag.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ta din karriär ett steg upp.

På Bjurfors samlar vi mäklarbranschens skickligaste medarbetare. Som Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag är vi ett starkt varumärke, med en engagerad ledning och ett väletablerat nätverk av både säljare och köpare.

Vi har erfarenheten, expertisen och metoderna för att ge dig optimala förutsättningar till framgångsrika bostadsaffärer – oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad. Se våra lediga tjänster nedan, och ta din karriär ett steg upp med oss.

Utmärkelser

Traineeprogram


Bjurfors Trainee

Följ Bjurfors på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss