Bravida

BravidaBygg och anläggning

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

Bravida

Välkommen!

Vi är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare på 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vision

Bravida ska bli Nordens ledande affärspartner för att utveckla effektiva tekniska system inom installation och service. Bravidas heltäckande kunskap ska ge kunderna ökad konkurrenskraft

Beskrivning

Bravida ger fastigheter liv. Vi är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare på 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Bravida arbetar med fastigheters livgivande funktioner – energi, värme, vatten och luft. Genom effektiva installationer och underhållande service skapas trivsamma miljöer som möjliggör både aktivitet och utveckling. Bravida tar ett totalansvar som omfattar allt från den initiala behovsanalysen till projektering, konstruktion, programmering, installation och driftsättning.

Vi levererar ett nyckelfärdigt system till kundens anläggning. Naturligtvis tar vi också hand om drift, service och support. En funktionslösning utgår från ett eller flera av de tre teknikområdena el, vs och ventilation. Det kan handla om allt ifrån heltäckande koncept för larm och brandsäkerhet till åtgärder för en effektiv energianvändning och tjänster inom modern fastighetsdrift.

Se våra lediga tjänster här. 

Följ Bravida på sociala medier