Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

BravidaBygg & Anläggning

MotivationBravida är en arbetsgivare som präglas av sitt fokus på att skapa energieffektiva och hållbara fastigheter. Här ges medarbetare möjligheten att vara en del av ett team som arbetar med spännande projekt och som har en positiv påverkan på samhället. Välkommen till Bravida, där du har möjlighet att vara en del av en arbetsplats som strävar efter att göra samhället bättre samtidigt som du utvecklar din egen karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Bravida, där varje individ är en del av vår gemensamma framgång.

På Bravida förstår vi att stora resultat inte uppnås ensam, utan tillsammans. Vår styrka ligger i den samlade kraft vi har i hela vår nordiska organisation där samarbete inte bara ett ord, det är grunden i vår kultur.

Varje roll, varje perspektiv, varje personlighet bidrar till vårt gemensamma uppdrag. Vi ger varje medarbetare möjligheten att utvecklas genom att respektera individuella behov och ge dem frihet att överträffa sina unika förmågor.

Vi trivs med utmaningar som driver oss att nå nya höjder. Tillsammans navigerar vi genom de tuffaste dagarna och firar de bästa. På Bravida är du inte bara en kollega; du är en uppskattad vän som gör arbetet meningsfullt.

Vi levererar upplevelser där allt bara fungerar. Som pålitlig partner och serviceledare ger vi våra kunder tillförlitliga, hållbara och effektiva lösningar. Vi är med våra kunder från rådgivning till service, varje steg på vägen.

När samhället utvecklas, gör vi det också. Vi omfamnar omställningen och formar vår framtid tillsammans. Med en lokal närvaro som sträcker sig över Norden fungerar vi som en ETT Bravida, delar samma värderingar, metoder och strategier.

Hos oss blir du en del av något större, där överträffade förväntningar är standarden och framgång delas av alla.

Välkommen till Bravida, där varje dag är en möjlighet att göra skillnad

Om Bravida

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.

Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 14 000 medarbetare och finns på cirka 190 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se

Traineeprogram


Bravida Nordic Trainee Programme

Development programme

Följ Bravida i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss