Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

BravidaBygg & Anläggning

MotivationBravida är en arbetsgivare som präglas av sitt fokus på att skapa energieffektiva och hållbara fastigheter. Här ges medarbetare möjligheten att vara en del av ett team som arbetar med spännande projekt och som har en positiv påverkan på samhället. Välkommen till Bravida, där du har möjlighet att vara en del av en arbetsplats som strävar efter att göra samhället bättre samtidigt som du utvecklar din egen karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi ger dig möjlighet att utvecklas. När du växer, växer vi!

Att jobba på Bravida

På Bravida hjälper vi till att skapa välfungerande fastigheter där människor trivs och kan leva hållbart. Vår storlek och vårt engagemang för hållbara lösningar gör det möjligt att leda vägen framåt i vår bransch.

Fastigheter står för en betydande del av världens klimat- och miljöpåverkande utsläpp. Både när de byggs och när de används. Vi får tekniken i fastigheter att fungera som en helhet, genom fastighetens hela livscykel. På så sätt bidrar vi till att göra fastigheter och anläggningar mer energieffektiva.

Vårt mål är att vara klimatneutrala genom hela vår värdekedja senast år 2045, för att våra kunder också ska kunna vara det. Samtidigt ställer vi om vår egen verksamhet med bland annat förnybar el på kontoren, elbilar och smartare transporter.

Vi arbetar bland annat med Bravida Charge – en komplett lösning för elbilsladdning, GreenHub – fossilfria leveranser av servicetjänster, Building Automation, Energy Optimisation och Facility Management.

Vi vill vara ledstjärnan i vår bransch, det företag som andra företag ser upp till och följer efter. Genom service och installation ger vi fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle.

Vi finns i hela norden och våra medarbetare finns från norr till söder i Sverige.

Traineeprogram


Bravida Nordic Trainee Programme

Development programme

Följ Bravida i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss