Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Byggelement

MotivationByggelement är utsett till ett Karriärföretag på grund av deras dedikation att leverera innovativa och hållbara bygglösningar. Med sitt starka team som strävar efter att förändra och förbättra byggindustrin erbjuder Byggelement en inspirerande arbetsmiljö. De är engagerade i att utveckla både medarbetarnas och företagets framtid och sätter en tydlig ton för branschen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Våra medarbetare är nyckeln till framgång

Byggelement erbjuder många möjligheter till en utvecklande karriär i en spännande och ständigt utvecklande bransch.

Hos oss hittar du som vill arbeta inom byggindustrin med betong och prefab ett flertal intressanta yrkesområden. I vår yrkeskår finns allt från industriarbete inom produktion, projektledning, försäljning och ekonomi till miljö, kvalitet och kommunikation.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet till utveckling och förbättring av kunskaper och färdigheter. Som anställd hos oss får du ta del av olika förmåner samt möjligheter till friskvård och fritidsaktiviteter.

Kompetens- & Utvecklingssamtal

Utöver den dagliga kontakten med chefer eller arbetsledare erbjuder vi alla våra anställda regelbundna kompetens- och utvecklingssamtal. Samtalen är en viktig del i vår verksamhetsutveckling och ett av de viktigaste ledarverktygen. Under samtalet förs vår vision, mål och förväntningar samman med den anställdes tankar, idéer. Det är ett tillfälle att även diskutera eventuella behov av kompetensutveckling.

Kompetensutveckling

Medarbetarnas kompetens är avgörande för Byggelements framgång. Kompetensutveckling genom utbildning är ett sätt för dig som anställd att förbättra möjligheterna att ta större ansvar och mer komplexa arbetsuppgifter. Det ger även möjlighet att växa som individ på det personliga planet.

Utveckling kan vara så mycket. Att lära nya saker och prova nya utmanande arbetsuppgifter. Att ha möjlighet till befordran, att bli chef eller specialist. Självklart ska utvecklingsinsatserna vara kopplade till företagets behov, mål och strategier.

Bilder

Följ Byggelement i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss