Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

ByggmaxDetaljhandeln

MotivationByggmax är en trygg och erfaren arbetsgivare med ett employer brand som imponerar. Med en prestigelös företagskultur där medarbetarna stöttar och hjälper varandra kan man verkligen utvecklas och växa i detta företag. Det finns många karriärmöjligheter hos Byggmax där spetskompetens kan utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Delar du vår passion och vill bidra till vårt kundlöfte ”Alla har rätt till ett fantastiskt hem”?
Läs vidare och se om vi har lediga tjänster som passar just dig! Vi har gott om studenter som jobbar extra hos oss under studietiden och vi har rum för fler ⭐.  
Vi ser glädjande nog att många fortsätter sin karriär hos oss efter avslutade studier, vilket är något vi är stolta över och ser som ett kvitto på att vår kultur och våra värderingar verkligen guidar oss rätt!

Byggmax som arbetsgivare

På Byggmax Group är vi stolta över att vara ett värderingsstyrt bolag med en stark företagskultur, där våra värderingar guidar oss i vårt dagliga arbete och beslut vi tar. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång i vår vision att bli ”Världens bästa bygghandel” och leva upp till vårt kundlöfte att ”alla har rätt till ett fantastiskt hem”. För att vara världens bästa bygghandel är vi övertygade om att vi måste erbjuda våra medarbetare en lika fantastisk arbetsplats och det gör vi genom vårt löfte till dem: ”Alla har rätt till en schysst arbetsplats”.

Starka värderingar

Vår starka företagskultur och värdegrund är en förutsättning för att framgångsrikt tillämpa och utveckla bolagets affärsmodell. Vi har en platt organisation som kännetecknas av en tydlig entreprenörsanda och ett effektivt och kostnadsmedvetet arbetssätt. Med korta beslutsvägar skapar vi handlingsutrymme och underlättar för medarbetare och ledare att fatta snabba beslut och ta ansvar.

Våra värderingar togs fram av oss alla gemensamt, de guidar oss i vår vardag och löper som en röd tråd genom allt vi gör exempelvis medarbetarsamtal och beslutsfattning. 

Våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång i vår vision att bli ”Världens bästa bygghandel” och de som varje dag arbetar för att vi ska leva upp till vårt kundlöfte att ”alla har rätt till ett fantastiskt hem”.  

Vi ser att vikten av ett närvarande och coachande ledarskap är nyckeln till att leda våra medarbetare framgångsrikt och vi strävar efter att alla ska ha en engagerad ledare. 

Vi sätter också ett högt pris och känner stor stolthet för att vi har ett högt medarbetarengagemang samt att vi gärna, och ofta, lyfter fram våra medarbetare och låter dem växa med oss. Det gäller på alla våra butiker samt på vårt Servicekontor. 

För oss är det en viktig faktor i kampen om talangerna, att kontinuerligt utveckla och lära sig nytt är både ett måste och en nödvändighet för att hitta och behålla rätt kompetens och personlighet.

För oss är mångfald och jämställdhet ett självklart område att arbeta med och vi är en arbetsplats där alla ska och kan känna sig välkomna. Det gäller oavsett vad du har för kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion, funktionsnedsättning, könsöverskridande identitet eller ålder

Jobba på Byggmax

Byggmax är en perfekt arbetsplats för dig som är driven och gillar entreprenörsanda. Du får arbeta i en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad – både i stort och smått. Företaget är prestigelöst och fullt av engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Bredden av tjänster och kompetenser gör att du säkert kan hitta något som passar just dig.

Alla Byggmaxare jobbar mot samma mål: att ge hemmasnickare både råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar.  

Karriärmöjligheter 

Hos oss ges du alla möjligheter att utvecklas! Oavsett om du är en av våra hjältar i butik eller om du är en av våra möjliggörare på Servicekontoret. 

I våra butiker har vi otaliga goda exempel på medarbetare som kommit in och börjat i butik och sedan avancerat till vice Platschef för att sedan ta klivet till Platschef. Majoriteten av våra regionchefer har även de gjort den resan, t.o.m. vår Sverigechef Elliot Lindberg började sin karriär med att arbeta i butik. 

Vi finns representerade över hela vårt avlånga land och även i Danmark, Finland och Norge så chansen att en möjlighet finns nära dig är stor!

Servicekontoret finns alla de som servar och möjliggör en smidig, rolig och effektiv vardag för alla kollegor i våra butiker och utvecklar vårt koncept. Här finner du alla möjliga roller inom exempelvis e-handel, inköp, ekonomi, IT, HR/lön, marknadsföring, expansion för att nämna några. Är det kundtjänst ditt hjärta bultar för har vi den i Lund! 

På Servicekontoret finns massor av möjligheter att utveckla dig och din karriär, vi skryter kanske lite nu men vi är riktigt bra på intern rotation och ser det som en win win! 

Gemensamt för oss alla är vår passion och önskan att dra vårt strå till stacken i Byggmax vision om att bli ”Världens bästa bygghandel”. 

Om du vill bidra på den resan är du bara ett par klick bort! Vi vill gärna ha din ansökan!

Om Byggmax

Bilder

Följ Byggmax i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss