Bygma

MotivationBygma är en mycket spännande arbetsgivare som erbjuder många karriär- och utvecklingsmöjligheter. Med en stark känsla för kommunikation och en familjär företagskultur har Bygma skapat en mycket attraktiv arbetsplats. Teamwork, förtroende och utveckling genomsyrar hela företaget. Mycket imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Bygma Sveriges har totalt 19 anläggningar runtom i Mälardalen, Stockholm, Dalarna och Norrland. Gemensamt för alla våra anläggningar är att vi endast säljer byggvaror och verktyg från beprövade kvalitetsmärken. 

Utveckling och karriär

Personlig utveckling är ett av våra värdeord som genomsyrar verksamheten. För oss är det viktigt att alla medarbetare har möjlighet att utvecklas inom sin befattning och att de som vill kan ta sig an nya ansvar eller befattningar inom bolaget. Lärandet på Bygma sker på olika sätt, bland annat erfarenhetsutbyten, utbildning på plats på anläggningen eller digitalt genom Bygmas digitala utvecklingsplattform där vi samlat både interna och externa utbildningar.

Alla våra lediga tjänster annonseras internt på vårt intranät och vi uppmuntrar interna kandidater att ansöka. I det fall tjänsten går till en annan kandidat ser vi det som ett ypperligt tillfälle att ha dialog och göra en utvecklingsplan för att medarbetaren ska kunna ta sig an den önskade befattningen i framtiden. Vi har en stor geografisk spridning vilket i flera fall har gjort det möjligt för medarbetare att flytta till en annan stad, men ändå stanna kvar hos oss på Bygma.

Vår ambition är att fortsätta växa hållbart och vi hoppas att du vill växa med oss!

Affärsmannaskap

På Bygma är vi stolta över att göra affärer. Vår försäljning hjälper våra kunder att få det de behöver, med rätt kvalitet och i rätt tid. Det är viktigt för oss att vår försäljning är lönsam så att den är hållbar över tid. På så sätt visar vi våra kunder och samarbetspartners att vi finns här även imorgon, vilket är en viktig faktor på vår marknad.

Trovärdighet

På Bygma innebär trovärdighet att vi håller vad vi lovar. Att uppfattas som trovärdiga är något vi behöver göra oss förtjänta av, både som individer och som företag. Vi vinner vår omgivnings förtroende genom en öppen och ärlig kommunikation samt genom att ta ansvar för att leverera på det vi har kommit överens om.

Nytänkande

Genom nytänkande kan vi hitta anpassade lösningar för våra kunder och hitta sätt att utveckla Bygma vidare. På Bygma är planer, målsättningar och annan relevant information tillgänglig för våra medarbetare. Vi delar med oss av våra förbättringsförslag istället för att hålla dem för oss själva. På så vis kan vi tillsammans ta ansvar för Bygmas utveckling och hitta förbättringsmöjligheter, stora som små.

Personlig utveckling

På Bygma är lärandet är en naturlig del av vardagen. Som medarbetare förväntas vi ta ansvar för vårt eget lärande, bland annat genom att söka ny kunskap, lyssna på andra, fråga andra om råd samt att lära av våra misstag och våra framgångar. Vi hjälper också våra kollegor att utvecklas, genom att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Det skapar en miljö där personlig utveckling är en naturlig del.

Teamwork

Vi ser på Bygma som ett lag. Vi är lagspelare med olika egenskaper, kompetenser och ansvar, där alla har en viktig plats i laget. Vi stärker laget och skapar vinnarkultur genom att stötta varandra, visa lojalitet och sätta laget framför jaget. Som lagspelare förväntas vi ta initiativ och hjälpa våra kollegor för att bidra till lagets resultat och stärka lagandan.

Ledarskap

På Bygma leder vi verksamheten genom förtroende snarare än begränsningar. Våra ledare förväntas ta ansvar för färdriktningen och skapa en tillitsfull miljö där alla medarbetare får utrymme att bidra till Bygmas mål. Som medarbetare förväntas vi ta ansvar för den tillit vi får och aktivt bidra till Bygmas utveckling. Vi har ett gemensamt ansvar för att skapa en positiv, öppen och engagerande arbetsmiljö på våra arbetsplatser.

Bygmastipendiet

Varje år delar Bygma ut ett stipendium på 10 000 kr till sistaårselever som utmärkt sig på bygg- och anläggningsprogrammet.
Bygmastipendiet delas ut till sistaårselever som gjort något bra på Bygg- och anläggningsprogrammet vid ett urval av landets gymnasieskolor. Kanske skaffat bra betyg, vänt en nedåtgående spiral, byggt något stort eller pyttelitet. Om man gjort något bra har man helt enkelt chansen att vinna.
För mer information om Bygmastipendiet, kika på videon nedan eller följ den här länken: https://www.bygma.se/bygmastipendiet

 

Mer om Bygma

Bilder

Lediga jobb


Bygma |

Lagersäljare till Bygma Luleå

Bygma |

Erfaren Proffssäljare till Bygma Tyresö

Bygma |

Butikssäljare till Bygma Vindeln - Sommarvikariat

Bygma |

Lagersäljare till Bygma Örnsköldsvik - Sommarvikariat

Bygma |

Lagersäljare till Bygma Örnsköldsvik

Bygma |

Lagersäljare till Bygma i Västerås

Bygma |

Lagersäljare till Bygma i Danderyd

Följ Bygma på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida