CAG

MotivationC.A.G drivs av engagerad HR-avdelning som aktivt jobbar employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. C.A.G är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling. Detta är receptet på den stora framgång C.A.G nått på sista tiden.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

We accelerate digital innovation for people. Leading technology. Lasting impact.

Forma framtidens digitala spelplan. Bli en del av något större. Bidra till ett tryggare samhälle. En mer hållbar framtid. Jobba på Sveriges 4e bästa arbetsplats 2022. Vi är utvecklare, innovatörer, vänner. 
Vi är CAG.

Vårt CAG

CAG består av ett flertal bolag som var och en är experter inom sitt område. Dotterbolagen är medarbetarnas hemvist, där medarbetarna känner sig hemma. Självständigheten hos bolagen är stor, samtidigt som det gemensamma samarbetet utgör koncernens enade kraft som skapar både trygghet och långsiktighet. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Kontinuerlig kompetensutveckling

Att veta mer, är att kunna göra mer. Kontinuerlig kompetensutveckling är en stark drivkraft hos oss. Alla medarbetare vägleds inom respektive intresse och får kontinuerligt möjlighet till nya utmaningar och kunskaper. Inom koncernen har vi ett flertal kompetensnätverk där alla är välkomna.

Samhällsviktiga uppdrag

CAG är ett ovanligt bra bolag för IT-konsulter. Och engagerade människor. Vi har stor möjlighet att bidra till något viktigt i vårt samhälle genom våra specialist- och branschkunskaper. Det är en stor motivation hos våra medarbetare samtidigt som alla får möjlighet att arbeta inom sin nisch tillsammans med kollegor som har samma intresse.

Samlad erfarenhet

Vi har lång erfarenhet från konsultbranschen. Vi vet att det viktigaste för konsulten är att ha rätt kunduppdrag där man kan utvecklas i sin yrkesroll. Att kunna medverka till att skapa framgång för kunden och inte minst att kunna bidra till hållbar samhällsnytta. Att matcha medarbetarnas önskemål kring drömuppdrag med våra kunders behov är A och O. Därför har vi också i hög utsträckning uppdrag där våra medarbetare får bidra till något viktigt – på riktigt.

Företag

Följ CAG på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida