10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

CapgeminiIT

MotivationCapgemini är Sveriges attraktivaste arbetsgivare på grund av deras oöverträffade engagemang för medarbetarnas trivsel och utveckling. Med en stark betoning på mångfald, inkludering och en prestigelös företagskultur skapar de en arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och göra sin röst hörd. Capgemini står i spetsen för teknikinnovation och erbjuder en plattform för kontinuerlig inlärning och professionell tillväxt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

GET THE FUTURE YOU WANT

Är du redo att anta utmaningen? Att hjälpa våra kunder att växa samtidigt som vi bygger en mer hållbar och inkluderande framtid är en krävande uppgift. Men när du blir en del av Capgemini ansluter du dig till en expansiv organisation och blir del av ett mångsidigt globalt kollektiv av fritänkare, entreprenörer och branschexperter som alla drivs av att använda teknik för att ompröva vad som är möjligt – och skriva om framtiden.

Tillsammans arbetar vi för att omvandla världens ledande företag och bygga en bättre framtid samtidigt som vi pressar oss själva att göra bättre.

OM CAPGEMINI

Capgemini är världsledande när det gäller att hjälpa kunder att driva och utveckla sina verksamheter genom den potential och de möjligheter som skapas av teknik. Koncernen har som ledstjärna att med teknikens hjälp frigöra mänsklig energi som kan användas till att bygga en hållbar och inkluderande framtid. Organisationen präglas av mångfald och ansvar och har 350 000 medarbetare i över 50 länder. Med 55 års erfarenhet och djup branschexpertis är Capgemini en trygg partner som kan hantera hela bredden av kundernas affär, från strategi till drift, och alltid i takt med den senaste utvecklingen för innovationsområden som molnet, data, AI, uppkopplade enheter, mjukvara, digital ingenjörskonst och nya plattformar. 

Get the Future You Want | www.capgemini.com

Artiklar

Traineeprogram


Capgemini’s IgnITe Graduate Program

Följ Capgemini i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss