CapgeminiIT/teknik/konsult

MotivationCapgemini utför ett utmärkt employer branding-arbete genom att erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Idag är de världsledande tack vare att de satsar allt på sina medarbetare för att uppnå högsta möjliga kompetens. Capgemini arbetar även flitigt för att attrahera Sveriges unga talanger genom exempelvis traineeprogram och examensarbete. Vi ser många initiativ vilket indikerar på att Capgemini är trygg arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Capgeminis karriärsida

Capgemini är global ledare inom konsult, teknologitjänster och digital transformation och ligger i framkant när det gäller innovation för att ta itu med hela bredden av kunders möjligheter i den utvecklande världen av moln, digital och plattformar.

Passionerade människor är Capgeminis spader ess.

Vi arbetar med världens ledande varumärken för att förbättra och förändra hur de gör affärer. Vi gör detta med passion. Och vi gör detta genom att tillämpa den mänskliga kontakten på företag och teknik. Passionerade människor är Capgeminis spader ess. Du har friheten att kartlägga din karriärväg. Men oavsett om du söker ditt allra första jobb eller din nästa karriärmöjlighet, bör varje steg du tar i din karriär lägga till din tillväxt och utveckling. Capgemini har byggts på tanken att människor är vårt ”Spader ess”- vår största tillgång och det högsta värdet i vår hand. I en värld som förändras snabbt och tekniken blir viktigare för vårt sätt att leva och arbeta, är det människor och den mänskliga beröring som de ger till tekniken som gör hela skillnaden. Capgemini är djupt engagerad i att skapa en miljö och möjligheter som hjälper dig att vårda dina passioner och att älska det du gör. Och om du visar en kärlek eller passion för det du gör, hjälper vi dig att bygga upp färdigheterna och få den erfarenhet som gör att du kan utveckla din karriär.

 

Artiklar

Följ Capgemini på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida