Sök Meny

CapgeminiIT/teknik/konsult

MotivationCapgemini utmärker sig som arbetsgivare inte minst på grund av sina satsningar på kompetensutveckling av de egna medarbetarna. De sätter medarbetarens välmående i centrum och med sin världsledande position och globala närvaro erbjuder de medarbetaren en trygg anställning samt möjligheten att skräddarsy sin karriär. Tillika driver de ett prisvinnande traineeprogram – en utmärkt start på en karriär inom IT konsultbranschen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Capgeminis karriärsida

Capgemini är global ledare inom konsult, teknologitjänster och digital transformation och ligger i framkant när det gäller innovation för att ta itu med hela bredden av kunders möjligheter i den utvecklande världen av moln, digital och plattformar.

Passionerade människor är Capgeminis spader ess.

Vi arbetar med världens ledande varumärken för att förbättra och förändra hur de gör affärer. Vi gör detta med passion. Och vi gör detta genom att tillämpa den mänskliga kontakten på företag och teknik. Passionerade människor är Capgeminis spader ess. Du har friheten att kartlägga din karriärväg. Men oavsett om du söker ditt allra första jobb eller din nästa karriärmöjlighet, bör varje steg du tar i din karriär lägga till din tillväxt och utveckling. Capgemini har byggts på tanken att människor är vårt ”Spader ess”- vår största tillgång och det högsta värdet i vår hand. I en värld som förändras snabbt och tekniken blir viktigare för vårt sätt att leva och arbeta, är det människor och den mänskliga beröring som de ger till tekniken som gör hela skillnaden. Capgemini är djupt engagerad i att skapa en miljö och möjligheter som hjälper dig att vårda dina passioner och att älska det du gör. Och om du visar en kärlek eller passion för det du gör, hjälper vi dig att bygga upp färdigheterna och få den erfarenhet som gör att du kan utveckla din karriär.

 

Artiklar

Följ Capgemini på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida