Cary GroupIndustri/produktion

MotivationAtt Cary Group grundar sig i ett familjebolag är något som även visar sig i den genuina företagskulturen och hur dom jobbar med employer branding. Här finns tydligt uppsatta mål och ett samarbete kring hur de ska ta sig dit. Ledningen vägleder på ett inspirerande sätt och stöttar medarbetarna i deras utveckling inom företaget. Cary Group visar verkligen att de är en engagerad arbetsgivare. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Cary Groups karriärsida!

På Cary Group bryr vi oss om bilar, människor och planeten. Vi har de senaste 70 åren haft ambitionen att växa med familjeföretag som delar samma vision. Tillsammans med dem bildar vi Cary Group.

Vi erbjuder bilvårdstjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Med lägligt placerade verkstäder, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi vill skapa en utmärkt upplevelse och vi tror att vi gör skillnad.

Arbeta på Cary Group

Vi säger att vi bryr oss om människor. Och våra handlingar visar att vi verkligen gör det. Vi kommer från familjeföretag och har fortsatt att växa med samma entreprenörsanda och en kultur som definieras av egenmakt, engagemang och samhörighet. Med ett gemensamt fokus strävar vi alltid efter att ge våra kunder de smartaste lösningarna, en enastående upplevelse och högkvalitativa produkter. Genom vårt samarbete blir vi framgångsrika som företag och starkare i vår yrkesutövning och som individer.

I en värld i ständig förändring, med ny teknik och nya krav, är det nödvändigt att utvecklas och ständigt förbättras. Vi tar till oss denna möjlighet och känner oss trygga med att gå vidare, utvecklas och till och med vara med och leda förändringen. Även om förändring är en konstant faktor i vår bransch arbetar vi långsiktigt. Vi erbjuder en ansvarsfull arbetsplats i en tillgänglig organisation, där vi är stolta över att göra skillnad och har roligt när vi gör det. Det är på så sätt vi bryr oss om våra medarbetare och som vi trivs tillsammans.

För mer information, kontakta oss på hr@carygroup.com.

Ett delat arv – En gemensam framtid

På Cary kommer vi alla från familjeföretag med en stark entreprenörsanda. Vi har alltid brytt oss om våra kunder och haft en långsiktig syn på vår verksamhet. Det här delade arvet är det som gjort att vi nått fram till där vi är idag. Det är också det som guidar oss in i vår gemensamma framtid.

Vår kultur bygger på fem starka pelare: simplifytogethercaring, empower och smarter. De är våra värderingar och de styr oss i allt vi gör.

Vår organisation

Cary Group har ett lokalt fokus i varje land, vilket garanterar ett utbud av lösningar och produkter som är anpassade till våra kunders behov på respektive marknad. Samtidigt blir vi, som en familj, ständigt starkare i det som förenar oss. Vi samlas och arbetar mot gemensamma mål, lär oss av våra erfarenheter och fortsätter att utveckla våra verksamheter med smartare och mer hållbara lösningar. Vår centraliserade koncernfunktion har ett nära samarbete med våra verksamheter i Norden, Storbritannien och Spanien och bidrar med stöd och vägledning så att vi kan fortsätta att växa både lokalt och internationellt.

Träffa vår ledningsgrupp och våra styrelseledamöter. Ledare med rätt blandning av erfarenhet och engagemang.

Följ Cary Group på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida