Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Cary GroupIndustri & Produktion

MotivationCary Group är en spännande och innovativ arbetsplats som kontinuerligt strävar efter att erbjuda sina medarbetare möjligheter till professionell utveckling och personlig tillväxt. Med ett dedikerat ledarskap och en inkluderande företagskultur skapar Cary Group en trivsam arbetsmiljö där varje individ spelar en viktig roll. Genom att främja samarbete och kreativitet skapar företaget en plattform för sina anställda att blomstra och göra skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Cary Groups karriärsida!

Vi erbjuder tjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val.

Arbeta på Cary Group

Som företag är vi på en spännande resa. Vårt entreprenöriella driv skapar en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö där vi alla kan bidra och göra skillnad. Vår tillväxt skapar även nya möjligheter för oss som arbetar här att utvecklas; genom nya adderade kunderbjudanden, utökade ansvarsområden, kunskapsdelning och genom möjligheten att växa in i nya roller.

Vi tror på individen och strävar efter att stärka varandra varje dag. Tillsammans skapar vi en inspirerande arbetsmiljö som uppmuntrar till självständighet och tilltro i sig själv. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig värdefull, mer självsäker och mer betrodd. Vårt mål är att samarbeta och utvecklas tillsammans – lokalt, över nationsgränser och över våra olika funktioner – för att kunna erbjuda ännu smartare och hållbara lösningar för våra kunder, medarbetare och leverantörer.

För mer information, kontakta oss på carygroup.hr@carygroup.com.

Ett delat arv – En gemensam framtid

På Cary kommer vi alla från familjeföretag med en stark entreprenörsanda. Vi har alltid brytt oss om våra kunder och haft en långsiktig syn på vår verksamhet. Det här delade arvet är det som gjort att vi nått fram till där vi är idag. Det är också det som guidar oss in i vår gemensamma framtid.

Vår kultur bygger på fem starka pelare: simplifytogethercaringempower och smarter. De är våra värderingar och de styr oss i allt vi gör.

Följ Cary Group i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss