Centiro SolutionsIT/teknik/konsult

MotivationCentiro har ett employer brand som fortsätter att imponera. Deras styrka ligger i sin stora satsning på kollegornas välmående. Med en familjär och öppen företagskultur lyckas dem attrahera befintliga och potentiella kollegor. Centiro har en stark närvaro på campus och deras aktiviteter tillsammans med unga talanger gör att Centiro ligger i framkant inom sin bransch.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Centiro – Tech with a Heart

Drömmer du om att arbeta på Sveriges Bästa Arbetsplats*? Lösa problem för världens vassaste varumärken som gör nytta både för företag, konsumenter och planeten? Välkommen till Centiro – världsledande innovatör av molntjänster för varuflöden inom e-handel och logistik.

Att arbeta på Centiro är annorlunda. Inspirerande, utmanande och givande. Den sanna kraften hos oss kommer från våra passionerade kollegor. Något du omedelbart märker när du träffar oss. Vi gillar att ha kul tillsammans och om det bara fanns en egenskap för att definiera Centirokulturen, så skulle det vara Relaxed Seriousness. Det är en knivskarp förmåga för problemlösning i kombination med en personlig och avslappnad stil. Vi är ett team av engagerade människor som agerar med lika delar hjärta, hjärna och ryggrad.

Vi gillar mångfald! I kön, kultur och kompetens. Vi älskar både introverta och extroverta personligheter. Avgörande för vår styrka och framgång är en förståelse, acceptans och uppskattning av varje unik individ. Människor som arbetar på Centiro ger en personlig touch till sitt arbete; de bygger broar och relationer inom och utanför organisationen med både respekt och nyfikenhet. Vi brinner för hållbarhet – i vår kultur, i våra lösningar och i vårt CSR-arbete.

Vårt mål har alltid varit att rekrytera de bästa kollegorna och att hjälpa dem att skapa de bästa lösningarna. Centiro är en flexibel och utvecklande arbetsplats och våra kunder uppskattar vår företagskultur och våra engagerade kollegor som älskar sitt jobb. Centiro har vunnit flera priser och utmärkelser genom åren och rankas som en av de bästa platserna att arbeta på i Europa.

Vi fortsätter att växa globalt och letar alltid efter talanger med passion och driv att göra skillnad!

*Centiro är utnämnda till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora företag 2021 av Great Place to Work® 

Lediga jobb här

Följ Centiro Solutions på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida