Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

CentiroIT

MotivationCentiro imponerar konstant med sitt framstående arbete inom employer branding där fokus ligger på att skapa en arbetsmiljö som ständigt uppmuntrar och stödjer kollegornas utveckling och tillväxt. Med en stark värdering av mångfald och inkludering har Centiro skapat en unik företagskultur som inte bara främjar samhörighet inom organisationen, utan också attraherar branschens mest begåvade talanger. Som en del av Centiro får du chansen att samarbeta med ett dedikerat team som kontinuerligt driver innovation och förnyelse inom logistik- och leveranslösningar. Genom sina inspirerande aktiviteter riktade mot unga visionärer befäster Centiro sin position som en ledande aktör och ett stolt Karriärföretag.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Centiro – Tech with a Heart

På Centiro gör vi saker lite annorlunda. Här får du inspiration, möter utmaningar och känner att du gör skillnad. Centiro står ut från mängden. Vårt globala team brinner för att utforska ny mark och tänja på gränserna.

Vi är en ledande innovatör av molntjänster för hantering av varuflöden inom e-handel, logistik och industri. Centiros lösningar används av välkända företag och varumärken i fler än 175 länder. Vi expanderar snabbt över hela världen och söker dig som har passionen och viljan att göra en förändring. Hos oss är alla med och formar morgondagen. Vill du vara med och forma den med oss?

Lediga jobb


Följ Centiro i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss