Centiro SolutionsIT/teknik/konsult

MotivationGenom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Centiro med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Centiro till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi arbetar för en hållbar framtid.

Vi är en ledande innovatör inom molnbaserade lösningar för transport och leveranshantering. Centiros produkter stärker företag och förbättrar leveranskedjor i över 125 länder. Vårt huvudkontor ligger i Borås men vi finns även i London, Boston och Pune.  

Att arbeta på Centiro är annorlunda, inspirerande, utmanande och givande. Centiro är bortom det vanliga företaget. Vi har samlat en global pool av talanger som vill driva gränserna för det möjliga. 

Centiro gillar mångfald, inom kön, kultur och kompetens. Vi älskar introverter och extroverter lika mycket. Tillsammans bygger vi en arbetsplats för människor som utforskar deras fulla potential. Den verkliga styrkan hos Centiro sitter i våra engagerade medarbetare. Det är något man märker redan första dagen.

Vårt mål har alltid varit att rekrytera de bästa medarbetarna och hjälpa dem att skapa de bästa lösningarna. Våra kunder uppskattar vår företagskultur och våra engagerade medarbetare som älskar sitt jobb. Centiro har vunnit flera utmärkelser och utmärkelser genom åren och rankas som en av de bästa platserna att arbeta i Europa av Great Place to Work®. 

Vi är på en tydlig och snabb väg till global expansion och letar alltid efter talanger med passion och driv för att göra en skillnad.

Lediga jobb här

Bilder

Lediga jobb


Application Specialist

IT/teknik/konsultLäs mer

UI Developer

IT/teknik/konsultLäs mer

Software Developer

IT/teknik/konsultLäs mer

Följ Centiro Solutions på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida