Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

City GrossDetaljhandeln

MotivationCity Gross är ett företag som sätter sina medarbetare i centrum. De skapar en arbetsmiljö där trivsel, gemenskap och utveckling är i fokus. Genom att erbjuda sina anställda möjligheter till utveckling och karriärvägar inom företaget, visar de att de bryr sig om att investera i sina medarbetares framtid. Företaget har en stark företagskultur som bygger på värderingar som engagemang och ansvar, vilket skapar en positiv arbetsmiljö för alla anställda.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

City Gross vill ha Sveriges mest nöjda matkunder

På City Gross står kunden alltid i fokus. Det kan handla om allt från att bli bemött med ett leende när du handlar i våra butiker och att du enkelt hittar det du behöver i vår e-handel, till att erbjuda butiksstyckat svenskt kött i alla våra butiker. City Gross är ett familjeägt bolag som tillhör Bergendahlskoncernen. Sedan starten 1993 har vi växt till att vara 42 butiker runt om i Sverige, med Sundsvall som vår nordligaste punkt. Det har vi sikte på att ändra. Under hösten 2021 köpte Axfood 9,9% av City Gross och med stöd av deras logistikbolag Dagab får vi nya möjligheter att expandera.

Kom jobba med oss – vi vill bli Dagligvarusveriges bästa arbetsgivare

Vi vill driva trivsamma och utvecklande arbetsplatser med högt till tak där vi tillsammans arbetar mot vårt gemensamma mål – att ha Sverige mest nöjda matkunder. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet men också har energi kvar när arbetsdagen är slut. På City Gross arbetar vi efter fyra värderingar, vi är kundfokuserade, inkluderande, resultatfokuserade och ansvarstagande. Våra värderingar ska guida oss när vi tar beslut och speglas i hur vi agerar som arbetsgivare.

Med kunden i fokus

Hos oss arbetar vi med kunddrivet ledarskap, ett förhållningssätt som ska genomsyra hela vår organisation. Just nu pågår en stor satsning där samtliga medarbetare utbildas i att tänka kunddrivet vilket ska resultera i att vi tillsammans utvecklas genom att utmana våra invanda mönster för att hitta nya, mer kundfokuserade, lösningar i vardagen.

Vi vill rekrytera internt

Vi tror på vidareutbildning och att ta vara på den kompetens som finns inom bolaget. Vi har som mål att 75% av våra lediga tjänster ska rekryteras internt. Därför arbetar vi systematiskt med kompetensutveckling och tar fram relevanta utbildningar för våra medarbetare för att hela tiden fortsätta utvecklas. Detta ger stora möjligheter för den som vill växa inom City Gross.

Jämställt ledarskap

Det är viktigt för oss att alla har samma förutsättningar för att lyckas i sitt arbete. I ledande positioner inom City Gross har vi en jämn fördelning mellan män och kvinnor. Just nu fokuserar vi på att öka antalet kvinnor i rollen som butikschef där vi fortfarande har ett arbete att göra för att nå vårt mål på en andel mellan 40-60%.

Bilder

Lediga jobb


City Gross | Hyllie

Semestervikariat till vårt Bageri

City Gross | Falun

Butikssäljare Färskvaror

City Gross | Uddevalla

Teamledare Livs

City Gross | Jönköping

Butikssäljare Frukt & Grönt

City Gross | Jönköping

Butikssäljare Chark & Ost

City Gross | Jönköping

Butikssäljare Mejeri

City Gross | Karlshamn

Teamledare Delikatess

City Gross | Borlänge

Butikssäljare Färskvaror

City Gross | Borås

Butikssäljare Fisk & Delikatess

City Gross | Linköping djurgården

Butikssäljare Fisk & Delikatess

City Gross | Uddevalla

Teamledare Delikatess

City Gross | Värmdö

Teamledare Bageri

City Gross | Trollhättan

Teamledare Ost & chark

Följ City Gross i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss