ClaremontIT/teknik

MotivationGenom att ge medarbetarna stora möjligheter att utvecklas och göra karriär arbetar Claremont attraktivt med sitt Employer Branding. Med en innovativ arbetsmiljö samt karriärmöjligheter för sina medarbetare inom verksamheten utses härmed Claremont till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.

Claremont erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom tre kärnområden: Business, Experience & Technology.

För att hjälpa dig att möta utmaningar och utveckla din affär, har vi byggt upp tjänster och kompetenser för att stötta dig genom alla faser av förändringsresan – från utveckling av digital affärsstrategi, genom kundunika tekniska lösningar, till att skapa digitala användarupplevelser som driver både ditt varumärke och din affär framåt. Alltid med fokus på människan, tekniken och affären.


Vi söker dig!

Är du en projektledare med digital ådra? En utvecklare med ett öga för detaljer? Brinner du för att hitta buggar eller omvandla Big Data till faktiskt affärsnytta? Är du en fena på att lösa upp även de svåraste process-knutarna? Du säger inte vad kunden vill höra, utan vad kunden behöver höra? Eller vill du vara med och bygga Claremont genom ekonomi, rekrytering, sälj eller marknad?

Det viktigaste är inte vad du gjort eller vart någonstans du är på karriärstegen. Vi värderar vad du vill göra. Hos oss finns det alltid plats för engagerade personer som vill utvecklas och som vill bygga Claremonts framtid tillsammans med oss. Vi vill veta mer om dig och vad just du vill göra!

Är du nyfiken på olika områden som vi gillar att jobba med, kika in här

Följ Claremont på sociala medier