Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

CondesignIT/Teknik/Konsult

MotivationCondesign är ett tydligt karriärföretag som är inriktat på att skapa en bättre framtid, oavsett om det handlar om produktutveckling eller din egen karriär. De tror på kraften i att samarbeta med likasinnade som delar din passion och vision. Med en stark tro på att tillväxt erbjuder Condesign möjligheter att vara en del av en inspirerande resa, oavsett om du är ute efter partnerskap inom produktutveckling eller nästa steg i din professionella karriär. Välkommen till Condesign, där din framtid kan skapas tillsammans med en passionerad och visionär gemenskap.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Söker du en spännande utmaning?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya engagerade medarbetare. Låter det spännande att bli en del av ett team som stöttar, utvecklar och förbättrar våra kunders verksamheter? Då kanske du är en av våra nya medarbetare!

Vi kan erbjuda utmanande och intressanta arbetsuppgifter som konsult inom ett antal olika branscher där många av våra kunder är världsledande inom sina verksamhetsområden:

Med en platt organisation är det lätt att sprida information och skapa goda förutsättningar för dynamik i arbetet. Vår filosofi är att varje medarbetare ska få möjlighet att bredda sin kompetens och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Vi värdesätter djup kompetens inom ditt område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens.

Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter. Hos oss kan du växa i samarbetet med våra kunder.

Se våra lediga tjänster här.


”Vi värdesätter djup kompetens inom ditt område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens. Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter. Hos oss kan du växa i samarbetet med våra kunder.”

Följ Condesign i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss