CondesignIndustri- och kommunikationskonsult

Career Pages
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter.

Condesignkoncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom tre integrerade kompetensområden: Engineering, Teknikinformation & Marknadskommunikation och Systemlösningar. I dag är vi ca 130 anställda och verksamma på sex orter i södra Sverige, Göteborg, Kista, Karlskoga, Karlstad, Jönköping och Ljungby.

Söker du en spännande utmaning?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya engagerade medarbetare. Låter det spännande att bli en del av ett team som stöttar, utvecklar och förbättrar våra kunders verksamheter? Då kanske du är en av våra nya medarbetare!

Vi kan erbjuda utmanande och intressanta arbetsuppgifter som konsult inom ett antal olika branscher där många av våra kunder är världsledande inom sina verksamhetsområden:

Du kommer att jobba inhouse på våra kontor (Göteborg, Jönköping, Karlskoga, Karlstad, Kista, Linköping, Ljungby) eller ute hos kund.

Med en platt organisation är det lätt att sprida information och skapa goda förutsättningar för dynamik i arbetet. Vår filosofi är att varje medarbetare ska få möjlighet att bredda sin kompetens och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Vi värdesätter djup kompetens inom ditt område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens.

Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter. Hos oss kan du växa i samarbetet med våra kunder.

 

Se våra lediga tjänster här.


”Vi värdesätter djup kompetens inom ditt område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens. Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter. Hos oss kan du växa i samarbetet med våra kunder.”

Följ Condesign på sociala medier