ConsatIT/teknik/konsult

MotivationConsat är en av de arbetsgivare som utsetts till ett Karriärföretag mest gånger genom åren. I tidigt skede förstod Consat vikten med employer branding och hur man sätter sina medarbetare i fokus. Än idag fortsätter Consat leverera utmärkt employer branding-arbete. Med en familjär företagskultur och möjlighet till personlig utveckling har Consat skapat en arbetsplats där varje medarbetare kan känna trygghet. Consat visar även med sin höga närvaro på Sveriges universitet att studenter och young professionals är varmt välkomna.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om”

Vilka är vi?

Consat startade 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörsbyråer. Vi växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster. Vi är verksamma inom produkt och produktionsutveckling, industriell automation, IT, elektronik & systemutveckling, telematik och inte minst inom hållbara energisystem. Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom IT, produkt- och produktionsutveckling.

Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan. Självständigt eller tillsammans med partners genomför vi kompletta utvecklingsprojekt. Vår drivkraft kommer ifrån att passionerat få arbeta med nya och innovativa tekniker gärna i projekt som spänner över flera teknikdiscipliner. Vi är stolta över vad vi gjort men vi söker ständigt nya utmaningar.https://www.facebook.com/ConsatAB

Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi har också kontor på Lindholmen i Göteborg, i Stockholm, Sudbury, ON och i Montreal, QC i Kanada, Oslo i Norge, Sydney och Melbourne i Australien.

Vi drivs av att leverera äkta nytta till både våra kunder och vårt samhälle.
Consat är det enda av bolag som för åttonde året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

Att arbeta hos oss

Att arbeta som på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss får du tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

”Consat har ett väldigt bra rykte och när jag kom in på kontoret fick jag en väldigt bra känsla. När jag sökte var jag ny-exad, och hade inte jättemycket erfarenhet, men när de sa till mig att de gillade mig och ville satsa på mig, fick de mig att känna mig speciell.

Vad jag gillar med Consat är folket och gemenskapen. Fördelen är att Consat inte är ett stort konsultbolag där man försvinner i mängden, utan hos Consat blir man sedd och hörd. Man har mycket att säga till om sina uppdrag och man vet att de söker uppdrag som passar en bäst och får en må som bäst. ”En person som trivs och mår bra gör ett bättre jobb”, och det märks att detta är något som Consat följer.

Vad som är viktigt för mig är att jag trivs med mina kollegor och att jag har uppgifter som jag brinner för. Det är också viktigt att jag får känna mig hörd och kunna påverka”

– Anna Romell, UX Designer

Se våra lediga tjänster här.

 


 

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.”

Artiklar

Läs mer om våra tidigare X-jobb

Lediga jobb


RSS is disabled

IT/teknik/konsult

Följ Consat på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida