Sök Meny

ConsatIT/teknik/konsult

MotivationConsats framgångsresa fortsätter. Deras employer brand är unikt och det är ingen slump att Consat ligger i framkant inom sin bransch. Consat har en företagskultur utöver det vanliga vilket garanterar en trygg och spännande karriär. Hos Consat får kollegorna frihet, flexibilitet och oändlig utveckling. Consat utmärker sig med sin höga närvaro på arbetsmarknadsdagar. Deras satsning på unga talanger är imponerande och inspirerande.   

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om”

Consat startades 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Bolagsgruppen växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster och produkter.

Tack vare lång erfarenhet, fantastiska medarbetare, hög kompetens och kreativitet tillhandahåller vi unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

Consat har en särställning på marknaden när det gäller att genomföra tvärfunktionella projekt och uppdrag. Vi strävar efter att verka inom framtidens tekniker balanserat med en stor kundbas för att nå stabilitet över tid.

Vi är organiserade inom dotterbolagen Consat Engineering AB som genomför projekt och tillhandahåller tjänster inom produkt och produktionsutveckling samt system och mjukvaruutveckling, Consat Telematics AB som utvecklar och tillhandahåller ITS system för kollektivtrafik, Consat Data AB som arbetar med nätverks- och systemunderhåll och Consat Sustainable Energy Systems AB som genomför energieffektiviseringsprojekt inom kommersiella fastigheter, Consat Innovation Partner som  hjälper våra befintliga och nya kunder med nya typer av samarbeten och inte minst med nya typer av produkterbjudanden och innovationer.

Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor. Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan.

Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi har också kontor på Lindholmen i Göteborg, i Stockholm, Sudbury, ON och i Montreal, QC i Kanada, Oslo i Norge, Sydney och Melbourne i Australien.

Consat är det enda av bolag som för nionde året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

Att arbeta hos oss

Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Att arbeta på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss får du tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

”Consat har ett väldigt bra rykte och när jag kom in på kontoret fick jag en väldigt bra känsla. När jag sökte var jag ny-exad, och hade inte jättemycket erfarenhet, men när de sa till mig att de gillade mig och ville satsa på mig, fick de mig att känna mig speciell.

Vad jag gillar med Consat är folket och gemenskapen. Fördelen är att Consat inte är ett stort konsultbolag där man försvinner i mängden, utan hos Consat blir man sedd och hörd. Man har mycket att säga till om sina uppdrag och man vet att de söker uppdrag som passar en bäst och får en må som bäst. ”En person som trivs och mår bra gör ett bättre jobb”, och det märks att detta är något som Consat följer.

Vad som är viktigt för mig är att jag trivs med mina kollegor och att jag har uppgifter som jag brinner för. Det är också viktigt att jag får känna mig hörd och kunna påverka”

– Anna Romell, UX Designer

Se våra lediga tjänster här.

 


 

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.”

 

 

 

Artiklar

Lediga jobb


Consat |

Embedded mjukvaruutvecklare

Consat |

Key Account Manager

Consat |

Teknisk Projektledare

Consat |

Systemingenjör

Consat |

Komponentägare

Consat |

Embedded Software Engineer

Consat | Stockholm

Produktutvecklare mekanik

Consat |

Teknisk projektledare

Consat |

Spontanansökan Consat Telematics AB

Consat |

Mekanikkonstruktör

Consat |

Erfaren utvecklare till Consat Telematics

Consat |

Erfaren IT-tekniker

Consat | Stockholm

Spontaneous application Consat Engineering

Consat | Stockholm

Spontanansökan Consat Engineering AB

Följ Consat på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida