ConsatMaskin- och industriteknik

Motivation”Med ett kvalitetstänk, fördjupade erfarenheter och kunskaper genomför Consat sitt arbete med Employer Branding inom flera kategorier. Genom att framföra sina medarbetare i fokus och attrahera potentiella medarbetare med ett oerhört engagemang utses härmed Consat AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.”

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om”

Consat startade 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörsbyråer. Vi växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster. Vi är verksamma inom produkt och produktionsutveckling, industriell automation, IT, elektronik & systemutveckling, telematik och inte minst inom hållbara energisystem. Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor.

Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan. Självständigt eller tillsammans med partners genomför vi kompletta utvecklingsprojekt Vår drivkraft kommer ifrån att passionerat få arbeta med nya och innovativa tekniker gärna i projekt som spänner över flera teknikdiscipliner.

Vi är stolta över vad vi gjort men vi söker ständigt nya utmaningar. Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi har också kontor på Lindholmen i Göteborg, i Stockholm och i Montreal i Kanada.

Att arbeta hos oss

Att arbeta som konsult på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Se våra lediga tjänster här.

Följ Consat på sociala medier

Artiklar om Consat

Kontaktperson

  • Martin Wahlgren

    Koncern-VD


    martin.wahlgren@consat.se