ConsatIT/teknik

MotivationMed en unik företagskultur och ett engagemang för sina medarbetare och dess utvecklingsmöjligheter arbetar Consat attraktivt med Employer Branding. Genom att satsa på utbildningar och innovativa lösningar utses härmed Consat till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.
______

Läs mer om våra tidigare X-jobb

"Vårt projekt har ju handlat mer om att rent praktiskt/tekniskt kunna ta ut features snarare än att säga vad som är bra och dålig löpteknik, berättar Linnéa."Läs mer

"I skolan är ju uppgiften redan löst och man har fått mycket hjälp från läraren men här har vi verkligen fått bygga allt från scratch."Läs mer

"För oss var det viktigt att ha ett exjobb där vi byggde något. Därför ville vi gärna göra vårat exjobb på Consat som både har mjukvara och hårdvaruutveckling."Läs mer

Vår Youtube-kanal

I strålande solsken mottogs alla nya Chalmersstudenter traditionsenligt på Götaplatsen i Göteborg där sektionerna delade ut sina Consatprydda t-shirtar innan alla gemensamt tågade upp till Chalmers.

Martin Hogander beskriver varför han tycker om att jobba på Consat.

Consat firar 30år som företag och det firades så här.

Anna Elofsson beskriver varför hon tycker om att jobba på Consat

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om”

Consat startade 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörsbyråer. Vi växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster. Vi är verksamma inom produkt och produktionsutveckling, industriell automation, IT, elektronik & systemutveckling, telematik och inte minst inom hållbara energisystem. Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor.

Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan. Självständigt eller tillsammans med partners genomför vi kompletta utvecklingsprojekt Vår drivkraft kommer ifrån att passionerat få arbeta med nya och innovativa tekniker gärna i projekt som spänner över flera teknikdiscipliner.
Vi är stolta över vad vi gjort men vi söker ständigt nya utmaningar. Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi har också kontor på Lindholmen i Göteborg, i Stockholm och i Montreal i Kanada.

Vilka är vi?
Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Stockholm, Montreal och i Sydney.
Vi är framstående inom mekanik, IT, elektronik och mjukvara, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik.
Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom IT, produkt- och produktionsutveckling.
Vi drivs av att leverera äkta nytta till både våra kunder och vårt samhälle.
Consat tillhör den unika skaran av bolag som för sjätte året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

Att arbeta hos oss
Att arbeta som konsult på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Se våra lediga tjänster här.

 


 

 

”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.”

Artiklar

Framgång genom innovation!Läs mer

För Titi var Consat alltid det självklara valetLäs mer

Tvärfunktionella projekt skapar utvecklingspotential för Consats medarbetareLäs mer

Karriärföretaget Consat växer med ny koncern-vd i spetsenLäs mer

Följ Consat på sociala medier

Kontaktperson

  • Martin Wahlgren

    Koncern-VD


    martin.wahlgren@consat.se