Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

ConsatIT/Teknik/Konsult

MotivationConsat har blivit utnämnt till ett Karriärföretag tack vare sitt oavbrutna åtagande att erbjuda en trivsam arbetsmiljö för sina anställda. Med ett starkt fokus på att främja innovation, yrkesmässig tillväxt och en inkluderande kultur ger Consat sina medarbetare möjlighet att blomstra och utvecklas i sina karriärer. Genom att uppmuntra personlig utveckling och erbjuda stimulerande utmaningar utmärker sig Consat som en attraktiv arbetsgivare där individer kan avancera i sina karriärer samtidigt som de bidrar till företagets framgång.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Consat – Doers of Innovation

Consat startades 1986 och är ett expansivt Techbolag med huvudkontor i Partille och verksamhet i Sydney, Delhi, Montreal, Sao Paulo, Oslo och Stockholm.

Vi är tekniskt världsledande inom uppkopplade trafikledningssystem för kollektivtrafik. Från vårt ursprung i Göteborg och samarbetet med Västtrafik har vi nu nått en sådan global spridning att solen aldrig går ner över våra system.

Inom bolagsgruppen erbjuder vi avancerad expertis inom IT, Life Science, fordonsindustri, automation, produktutveckling, energieffektivisering och nätverk- och systemunderhåll. Vi är dedikerade till att driva innovation och teknologiska framsteg inom dessa dynamiska branscher.

Vi strävar aktivt efter att vara ledande och en föregångare inom teknikintensiva områden och skapar skräddarsydda lösningar genom nära samarbete med våra kunder. Vårt fokus är att möta deras behov och utmana det etablerade. Vi tror på samarbete och värdeskapande relationer som nyckeln till framgång.

Vi har en stark inriktning på att följa FN:s globala hållbarhetsmål och att maximera vårt positiva inflytande på samhället och världen som helhet genom vårt arbete. Vår målsättning är att vara i framkant av teknologiska framsteg och att vara delaktiga i hela processen, från innovation till genomförande. 

Att arbeta hos oss

Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Att arbeta på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss får du tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Consat är det enda av bolag som för tolfte året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

”Man kan själv påverka inriktningen på sin karriär, vill man specialisera sig på en sak så går det fint, men om man vill utvecklas mer, får man själv vara drivande. Om man vill bredda sig så är det viktigt att jobba på sina s.k. ”soft skills” och utveckla sig inom kommunikation, ledarskap, planering etc. Oavsett vilket man väljer, specialist eller allvetare, har vi alla en viktig roll i organisationen.”

Noor Ameen/Processingenjör 

Se våra lediga tjänster här.


”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.”

Mer om oss

Lediga jobb


Consat |

Embedded Mjukvaruutvecklare

Consat |

Systemutvecklare Cloud och Backend

Consat |

Testingenjör med vilja att utveckla

Consat |

Spontaneous Application Consat Design

Consat | Stockholm

Projektledare till projektkontoret, Stockholm

Consat |

Mekanikkonstruktör, utvecklingsingenjör

Consat |

Automationsingenjör till Consats ingenjörshus

Consat |

Key Account Manager

Consat | Stockholm

Produktutvecklare mekanik

Consat |

Spontanansökan Consat Telematics AB

Consat |

Erfaren IT-tekniker

Consat | Stockholm

Spontaneous application Consat Engineering

Följ Consat i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss