ConsidIT/teknik/konsult

MotivationConsid är ett innovativt bolag och har ett fantastiskt employer branding-arbete. De har en otroligt familjär företagskultur som tydligt visar stor stolthet för sitt arbete. Med unika karriärmöjligheter och bra stöd från ledningen blir man garanterad en trygg arbetsplats, inte konstigt att medarbetarna trivs här. Consids hemsida och digitala kanaler är av högsta kvalité. Med ett välfungerande samarbete mellan HR och marknad skapar de tillsammans en fantastisk arbetsplats och kan helt klart klassa sig som ett av Sveriges bästa arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Consid är ett av Sveriges snabbast växande IT- och managementbolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande IT- och managementbolag med 23 kontor runtom i Sverige. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Vi verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att diktaturer faller, samhällen förändras och människan utvecklas. Vi gör det med svenskt hjärta men med globala ambitioner. Tillsammans bygger vi bolaget vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med.

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Följ med på resan!

Vi söker dig som vill vara med på resan mot en mer digitaliserat värld, som har ett stort intresse för tech och IT och som drivs av nya utmaningar. Med din kunskap och engagemang blir du en del av ett expert-team och bidrar till att utveckla våra kunders digitala resa. Vi söker dig som vill vara med på resan mot ett mer digitaliserat Sverige, som har ett stort intresse för tech och IT och som drivs av nya utmaningar. Med din kunskap och engagemang blir du en del av ett expert-team och bidrar till att utveckla våra kunders digitala resa.

Se våra lediga tjänster här.

Medarbetare

Lediga jobb


iOS/Android-utvecklare till Uppsala

IT/teknik/konsult

BI-arkitekt till Jönköping

IT/teknik/konsult

Microsoft BI-utvecklare till Jönköping

IT/teknik/konsult

Kravanalytiker till Jönköping

IT/teknik/konsult

.Net-utvecklare till Sundsvall

IT/teknik/konsult

Testare till Linköping

IT/teknik/konsult

Testare till Norrköping

IT/teknik/konsult

Testare till Sundsvall

IT/teknik/konsult

Testledare till Sundsvall

IT/teknik/konsult

Projektledare till Sundsvall

IT/teknik/konsult

.Net-utvecklare till Göteborg

IT/teknik/konsult

iOS/Android-utvecklare till Göteborg

IT/teknik/konsult

iOS/android-utvecklare till Jönköping

IT/teknik/konsult

Specialistsäljare inom Application Management

IT/teknik/konsult

SiteVision-utvecklare till Jönköping

IT/teknik/konsult

Testledare till Uppsala

IT/teknik/konsult

Testare till Uppsala

IT/teknik/konsult

Rekryterare till Borås

IT/teknik/konsult

.NET-utvecklare till Stockholm

IT/teknik/konsult

Java-utvecklare till Göteborg

IT/teknik/konsult

Följ Consid på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida