Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

ConsidIT/Teknik/Konsult

MotivationConsid är ett föregångsföretag inom digitalisering och teknologi, med en oöverträffad samling av 1800 experter som drivs av att forma framtidens digitala landskap. Här har du möjlighet att arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla innovativa högteknologiska lösningar och vara en del av en företagskultur som genomsyras av samarbete och kreativitet. På Consid kommer du inte bara driva digitaliseringen framåt, du kommer vara en del av en dynamisk och nyskapande arbetsmiljö som inspirerar och utvecklar dig i varje steg av din karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Consid är ett av Sveriges snabbast växande IT- och managementbolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande IT- och managementbolag med ca 40 kontor runtom i Sverige. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Vi verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att diktaturer faller, samhällen förändras och människan utvecklas. Vi gör det med svenskt hjärta men med globala ambitioner. Tillsammans bygger vi bolaget vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med.

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Följ med på resan!

Vi söker dig som vill vara med på resan mot en mer digitaliserat värld, som har ett stort intresse för tech och IT och som drivs av nya utmaningar. Med din kunskap och engagemang blir du en del av ett expert-team och bidrar till att utveckla våra kunders digitala resa. Vi söker dig som vill vara med på resan mot ett mer digitaliserat Sverige, som har ett stort intresse för tech och IT och som drivs av nya utmaningar. Med din kunskap och engagemang blir du en del av ett expert-team och bidrar till att utveckla våra kunders digitala resa.

Se våra lediga tjänster här.

Medarbetare

Traineeprogram


Consid Next Level Academy

Medarbetare

Madeleine Andréasson

Under mina sju år på Consid har jag haft en väldigt positiv upplevelse av företaget. Jag känner mig stolt över att vara anställd på ett företag som hänger med i utvecklingen och alltid ligger i framkant. Som kvinna i en mansdominerad bransch uppskattar jag att vi på Consid både engagerar oss med mentorprogram för kvinnliga IT-studenter och driver vårt kvinnliga nätverk Q Rendezvous. På Consid har man som mål att alltid få förtroende hos sina kunder, men lägger också stor vikt vid personalen. Jag har alltid mötts av en stor lyhördhet hos ledare inom bolaget och upplever att man verkligen tar hänsyn till omständigheter och att allt ska klaffa – både för kunden och den anställdes del. Jag har i min roll som utvecklare och kravanalytiker inom Business Intelligence alltid getts de förutsättningar som krävs för att jag ska kunna utföra mitt arbete på bästa möjliga sätt.

Tanja Ekelund

I slutet av februari började jag arbeta på Malmö-kontoret och har känt mig som hemma sedan dag ett. En av de saker som jag fastnade för är Consids helhetstänk för jobb och familj. Som förvaltningsledare här på Consid har jag förmånen att arbeta med effektiva, kunniga medarbetare som har förmåga att sätta sig in i de tekniska utmaningarna bakom kundernas behov. Jag uppskattar verkligen att vi på Consid får ta del av och fördjupa oss i olika tekniker och verktyg, men även att vi har möjlighet att påverka processer såväl inom Consid som externa processer mot kund. Consid är just nu i ett expansivt skede där många medarbetare anställs vilket är väldigt roligt. De är kul och spännande att göra den resan tillsammans!

Samir Krslak

Jag har jobbat på Consid sedan 2002 – länge, med andra ord! Mitt jobb präglas av stor frihet och jag har alltid upplevt stora möjligheter till att utvecklas i min profession. Under mina år på Consid har jag fått chans att jobba med många olika, spännande kunder inom olika branscher. Jag har jobbat med allt ifrån kunder i flygbranschen till kunder som verkar inom bank och försäkring. Variationen är väldigt stimulerande, och att jag alltid upplevt samarbetet med mina kollegor positivt sätter ytterligare guldkant på situationen. Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsgivare än Consid.

Robert Carpvik

Key Account Manager
Redan från starten på min resa på Consid har jag smittats av den glöd och det engagemang som finns i bolaget. Det finns en tydlig entreprenörs- och framåtanda på Consid som uppmuntrar till utveckling. I min roll som Key Account Manager får jag på daglig basis chansen att träffa och prata med mycket intressanta människor. Gemenskapen på Consid som bolag är också någonting som gör att jag trivs så otroligt bra. Vi har väldigt roligt tillsammans samtidigt som vi hela tiden når nya framgångar, vilket jag personligen tror är en av nycklarna till den tillväxt som Consid står för. Därför känns Consid som en helt perfekt arbetgivare för mig.

Följ Consid i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss