CoorBygg/anläggning

MotivationCoor engagerar sina medarbetare och skapar trivsel och relationer i arbetet. Här jobbar du i teknikens framkant och det finns goda karriärmöjligheter och schyssta villkor inom företaget. Coor har ett gediget arbete mot young professionals och genom internutbildningar erbjuds kollegorna en rivstart i karriären. En engagerad och attraktiv arbetsgivare helt enkelt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Inom Coor finns specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategisk arbetsplatsutveckling. Bland Coors kunder finns såväl större som mindre bolag i både privat och offentlig sektor. Coor tar ett stort ansvar för sitt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljö och samhället i stort.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar mer än 11 000 personer med olika bakgrunder, erfarenheter och jobbtitlar men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra.

Har du också passion för service? Välkommen till oss på Coor.

För studenter

Coor erbjuder olika möjligheter för nyutbildade inom alla våra tjänsteområden. Vi är en bra arbetsgivare för dig som är ny på arbetsmarknaden, eftersom du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling.

Redan under studietiden erbjuder vi möjligheter att lära dig mer om vårt företag och känna på hur det är att arbeta inom just ditt område. Det är ofta ett första steg mot en anställning.

Inom fastighetssidan tar vi emot studenter som läser på någon yrkeshögskola för att bli fastighets-/drifttekniker, Facility Manager samt andra tekniktjänster.

Företagskultur för god service

Många av våra kunder har verksamhet på olika orter och/eller i olika länder. De förväntar sig att vi arbetar på ungefär samma sätt och levererar samma höga kvalitet i hela koncernen. Att arbeta aktivt med en gemensam företagskultur är därför en viktig uppgift.

En gemensam plattform

Oavsett vad vi arbetar med förenas alla medarbetare i ambitionen att tillhandahålla god service till våra kunder. Vi ska vara smarta och fundera på hur vi kan bli bättre på det vi gör. Vår gemensamma ambition är att ständigt utveckla servicen till våra kunder. Förbättringsförslag och nya lösningar är något vi alla kan bidra med, och vi har därför infört ett gemensamt arbetssätt för att kunna ta tillvara på alla goda idéer.

Utgångspunkten i arbetet med vår företagskultur är våra tre ledstjärnor och vår gemensamma uppförandekod – Code of Conduct. Våra ledstjärnor är våra värderingar. De ligger till grund för hur vi agerar i vårt arbete – gentemot våra kunder och mot varandra.

Möt våra medarbetare

Följ Coor på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida