CygniIT/teknik/konsult

MotivationCygni är ett praktexempel på arbetsgivare som lägger stor fokus på den yngre målgruppen. Med hög närvaro på svenska universitet och högskolor visar de Sveriges unga talanger att på Cygni blir man garanterad en karriär. De har även ett eget talangprogram där man kan utveckla sin kompetens. Kombinerat med deras spännande företagskultur blir Cygni en utmärkt val för de som vill skapa sig en raketkarriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkomna till Cygnis Karriärsida

Redan från starten hade vi en tydlig vision, vi ville vara den bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa IT-konsulter.

Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, Digitala Designers, och projektledare. Alla kompetenser som krävs för att kunna hjälpa våra kunder med att bygga de bästa digitala lösningarna.

Ett konsultbolag kan antingen nischa sig inom en viss bransch eller inom ett visst teknikområde. Vi har valt det senare; oavsett bransch kan vi delta i utvecklingen av våra kunders digitala system. Många av våra kunder upplever också en fördel i att konsulterna har erfarenhet från andra branscher än den kunden själv verkar i.

På vår kundlista återfinns företag och organisationer inom ett flertal branscher såsom media, finans, telekom, spel och retail. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer.

Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Dessutom har vi etablerat ett kontor i Amsterdam. Många av våra uppdrag utför vi på plats hos våra kunder men vi har också projekt på våra kontor och som helhetsåtaganden ute hos våra kunder. Våra kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.

Är du kreativ, social, användarcentrerad, techig eller all-of-the-above? Då kanske du är vår nästa cygnian!

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren för dig som jobbar med digitala lösningar. För oss handlar det om att erbjuda en miljö som möjliggör för dig att hela tiden utvecklas i rätt riktning. Du passar hos oss både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet.

Hos oss kan du jobba med fullstacksutveckling på spelbolag, frontendutveckling i mediabranschen, mobila betallösningar eller varför inte UX och design inom telekom? Vi arbetar tillsammans fram de kunder och uppdrag som passar för dig.

Varje medarbetare är viktig, därför väljer vi att vara selektiva när vi rekryterar. Det är helt enkelt viktigt att du passar in, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete. Vi fokuserar dessutom stenhårt på kompetensutveckling. Du och din chef tar fram en gedigen plan för din kompetensutveckling. Den här planen revideras årligen och följs upp, noggrant.

Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Artiklar

Följ Cygni på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida