Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

dentsu SwedenMarknadsföring

MotivationDentsu är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt employer brand. Med ett stort fokus på hållbarhet och omsorg har Dentsu skapat en attraktiv och familjär företagskultur som lyser igenom i deras kommunikation och storytelling. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många karriär- och utvecklingsmöjligheter. Mycket imponerande!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

dentsu Sweden

Dentsu Sweden AB är en del av det globala kommunikationsnätverket dentsu International med närvaro i fler än 140 länder. Vi erbjuder integrerade lösningar inom media, creative och CXM via våra ledande byråer Carat, dentsu X, iProspect, dentsu Creative och Merkle. 

Med vår omfattande konsumentinsikt och världsledande kompetens inom datadriven kommunikation skapar vi skräddarsydda lösningar för marknadens största varumärken. I Sverige verkar vi i Stockholm, Göteborg och Lidköping.

Rätt kommunikation är en affärskritisk ingrediens för att bli framgångsrik och varaktig i ett medielandskap i ständig förändring. Vi har en entreprenöriell inställning och en tro på att det digitala kommer att förändra allt.  Vår djupa kunskap om hur konsumenten tänker och beter sig är navet i allt vi gör.

Vår verksamhet – en överblick

Dagens konsumenter är mer uppkopplade än någonsin, dessutom på en rad olika enheter. Denna tid, präglad av mediekonvergens, innebär såväl nya möjligheter som ett nytt ekosystem för mediedistribution.

Det gränsöverskridande samarbetet mellan våra byråer gör att vi kan plocka fram det bästa från dagens mediemix. Det är så vi utformar kommunikationsstrategier och tjänster som genererar bästa möjliga resultat för våra kunder.

Vårt fullserviceerbjudande omfattar bland annat marknadsförings- och kommunikationsstrategier, medieplanering och medieköp, mobila applikationer, SEO och SEM, content marketing samt varumärkes- och marknadsanalyser.

Vårt sociala ansvar 

Hela dentsu Sweden är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor. Diversity, Equity & Inclusion är djupt förankrat i våra gemensamma värderingar – the 8 Ways to Never Before. Vi är stolta över det som gör oss unika som företag och individer och hur vi genom detta och via våra kunder kan påverka samhället. 

Våra karriär- och utvecklingsmöjligheter 

Inom dentsu vill vi att du ska kunna se hela organisationen – förstå var din nuvarande roll passar in, hur du kan utvecklas, vilka dina styrkor är och vad du och vi behöver utveckla för att växa. Vi har stort fokus på självledarskap och vill att du ska vara med och forma din karriär inom dentsu, oavsett hur den kan komma att se ut. Därför jobbar vi aktivt med flera olika initiativ inom kompetensutveckling. Det kan både handla om att utveckla dina färdigheter och expertis i din nuvarande roll, eller för att vara redo att ta tillfället att röra dig inom företaget när möjligheten ges. 

På dentsu är allt möjligt.

More about us

Följ dentsu Sweden i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss