Dina FörsäkringarFörsäkringsbolag

MotivationDina Försäkringar är en spännande arbetsgivare där det finns en mängd olika kompetenser och roller. Oavsett om man är junior eller senior finns det alltid något som passar. Med en stark företagskultur och känsla för medarbetarnas välmående samt fokus på mångfald och inkludering sticker Dina Försäkringar verkligen ut. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

JOBBA HOS OSS

Vi är 6 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nästan femtio platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Tillsammans försäkrar Dina-bolagen över 144 000 hushåll, 40 000 lantbruk och 35 000 företag. Premievolymen uppgår till 2,5 miljarder kronor. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nytänkande, nära och engagerade.

HOS OSS FINNS MÅNGA OLIKA KOMPETENSER

Måste man kunna allt om försäkringar och skadereglering för att arbeta på ett försäkringsbolag? Nej, inte alls. Hos oss finns många olika roller och kompetenser.

På Dina Försäkringar finns en mängd olika kompetenser och roller. Alla arbetar förstås med försäkringrelaterade frågor i olika utsträckning, men långt ifrån alla har tidigare erfarenhet från försäkringsbolag. I vissa roller behövs mer försäkringskunskap än i andra, men i många fall får du lära dig det du behöver veta när du börjar som nyanställd. Hos oss hittar du allt från sjuksköterskor, agronomer och poliser till ekonomer, jurister och systemvetare.

DET HÄR KAN DINA FÖRSÄKRINGAR ERBJUDA

MENINGSFULLT OCH VIKTIGT ARBETE

Alla vi på Dina Försäkringar har en samhällsbärande funktion. Det är vi tillsammans som ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet. Det är vi som ser till att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet, och det är vi som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos oss och du ska känna att du är en viktig del i det. Att vi är seriösa och noggrant följer de lagar som reglerar vår marknad är avgörande ur både ett kund-v och medarbetarperspektiv.

LÄR UPP MEDARBETARNA PÅ PLATS

Dina Försäkringar är en arbetsplats där du inte behöver kunna försäkringsbranschen från början, utan vi välkomnar kompetens från alla andra branscher och kan lära upp nya medarbetare på plats. Med engagemang kommer du långt och har stora möjligheter att göra karriär inom bolaget.

TREVLIG OCH INFORMELL ARBETSMILJÖ

Vi brukar prata om Dina-andan som handlar om att vi värnar om våra kunder och medarbetare. Vår kultur präglas av öppenhet, hög etik, ödmjukhet, ansvarstagande, respekt för andras åsikter och hållbarhetsansvar. Dina Försäkringar är en platt organisation där alla tilltalas på samma sätt oavsett var i företaget du jobbar.

VI VÄRNAR OM VÅRA MEDARBETARE

För oss är det viktigt att vi har engagerade medarbetare som vill komma till jobbet varje dag. Vi har ingen ambition att köra slut på våra anställda för kortsiktigt vinstintresse. Vi har en hållbar arbetsmiljö där vi bemöter varandra på ett respektfullt sätt så att vi kan må bra både psykiskt och fysiskt. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet.

FÖRMÅNLIGT KOLLEKTIVAVTAL

Vi har ett bra kollektivavtal och alla förmåner som vår bransch normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar. Förmånerna kan variera beroende på var i landet du jobbar.

Vill du vara en av oss? Se våra lediga tjänster HÄR

Artiklar

Följ Dina Försäkringar på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida