Dina FörsäkringarFinans/ekonomi/juridik

MotivationMed gemensamma mål och en positiv arbetsmiljö ser vi att Dina Försäkringar arbetar aktivt med sitt Employer Branding arbete. Med tydliga mål, innovativa medarbetare och en ständig kompetensutveckling för sina medarbetare utses härmed Dina Försäkringar till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Dina Försäkringar bygger sina värden på en mycket hög servicenivå, en lokal förankring och närhet till kunden.

Vi är 6 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nästan femtio platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Tillsammans försäkrar Dina-bolagen över 144 000 hushåll, 40 000 lantbruk och 35 000 företag. Premievolymen uppgår till 2,5 miljarder kronorLedorden för vår verksamhet är att vi ska vara nytänkande, nära och engagerade.

Vill du vara en av oss? Se våra lediga tjänster HÄR

 

Artiklar

30 år av tillväxt och utvecklingFör 30 år sedan bildade merparten av landets dåvarande sockenbolag ett gemensamt återförsäkrings-, utvecklings- och servicebolag, Sockenbolagens Försäkringsaktiebolag. Bolaget heter idag Dina Försäkring AB. Ambitionerna var stora för det nya bolaget, men den fantastiska utveckling som skulle bli följden av den gemensamma satsningen kunde nog ingen föreställa sig. Dina-federationens försäkringsaffär har nära nog tjugodubblats samtidigt […]Läs mer

Lediga jobb


Spontanansökan till Dina Försäkring AB

Finans/ekonomi/juridikLäs mer

Följ Dina Försäkringar på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida