Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Dina FörsäkringarFörsäkringsbolag

MotivationDina Försäkringar har visat sig vara en framstående arbetsgivare i sin förmåga att attrahera och utveckla talangfulla medarbetare. Med en stark betoning på att skapa en inkluderande och trivsam arbetsmiljö har de lyckats locka kandidater som delar deras värderingar om trygghet och gemenskap. Genom att erbjuda spännande karriärmöjligheter inom försäkringsbranschen och främja en kultur av ansvarstagande och professionalism, har Dina Försäkringar skapat en attraktiv plats för medarbetare att forma sina karriärer och samtidigt leverera kvalitetstjänster till sina kunder.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

JOBBA HOS OSS

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har vi branschens nöjdaste privatkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

HOS OSS FINNS MÅNGA OLIKA KOMPETENSER

Måste man kunna allt om försäkringar och skadereglering för att arbeta på ett försäkringsbolag? Nej, inte alls. Hos oss finns många olika roller och kompetenser.

På Dina Försäkringar finns en mängd olika kompetenser och roller. Alla arbetar förstås med försäkringrelaterade frågor i olika utsträckning, men långt ifrån alla har tidigare erfarenhet från försäkringsbolag. I vissa roller behövs mer försäkringskunskap än i andra, men i många fall får du lära dig det du behöver veta när du börjar som nyanställd. Hos oss hittar du allt från sjuksköterskor, agronomer och poliser till ekonomer, jurister och systemvetare.

DET HÄR KAN DINA FÖRSÄKRINGAR ERBJUDA

MENINGSFULLT OCH VIKTIGT ARBETE

Alla vi på Dina Försäkringar har en samhällsbärande funktion. Det är vi tillsammans som ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet. Det är vi som ser till att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet, och det är vi som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos oss och du ska känna att du är en viktig del i det. Att vi är seriösa och noggrant följer de lagar som reglerar vår marknad är avgörande ur både ett kund-v och medarbetarperspektiv.

LÄR UPP MEDARBETARNA PÅ PLATS

Dina Försäkringar är en arbetsplats där du inte behöver kunna försäkringsbranschen från början, utan vi välkomnar kompetens från alla andra branscher och kan lära upp nya medarbetare på plats. Med engagemang kommer du långt och har stora möjligheter att göra karriär inom bolaget.

TREVLIG OCH INFORMELL ARBETSMILJÖ

Vi brukar prata om Dina-andan som handlar om att vi värnar om våra kunder och medarbetare. Vår kultur präglas av öppenhet, hög etik, ödmjukhet, ansvarstagande, respekt för andras åsikter och hållbarhetsansvar. Dina Försäkringar är en platt organisation där alla tilltalas på samma sätt oavsett var i företaget du jobbar.

VI VÄRNAR OM VÅRA MEDARBETARE

För oss är det viktigt att vi har engagerade medarbetare som vill komma till jobbet varje dag. Vi har ingen ambition att köra slut på våra anställda för kortsiktigt vinstintresse. Vi har en hållbar arbetsmiljö där vi bemöter varandra på ett respektfullt sätt så att vi kan må bra både psykiskt och fysiskt. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet.

FÖRMÅNLIGT KOLLEKTIVAVTAL

Vi har ett bra kollektivavtal och alla förmåner som vår bransch normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar. Förmånerna kan variera beroende på var i landet du jobbar.

Vill du vara en av oss? Se våra lediga tjänster HÄR

Hur det är att arbeta hos oss

Följ Dina Försäkringar i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss