10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Duni Group

MotivationDuni Group har utsetts till ett Karriärföretag tack vare sin dedikation att erbjuda sina medarbetare möjligheter att växa och utvecklas. Med sitt tydliga fokus på innovation och hållbarhet skapar de en arbetsmiljö som inte bara inspirerar utan även ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Genom sitt engagemang att göra positiv skillnad i världen och erbjuda meningsfulla arbetsupplevelser har de blivit en eftertraktad arbetsgivare som ger medarbetare möjlighet att forma en givande karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är på en spännande resa – vill du följa med?

Börjar du jobba hos oss ​​blir du en del av ett internationellt företag fullt av möjligheter. Kanske vill du sätta fart på karriären, prova på någonting nytt och ta dig an nya utmaningar, eller skaffa erfarenheter inom nya områden.

När du börjar jobba för Duni Group blir du också en del av ett värdestyrt företag med engagerade arbetskamrater. Tillsammans arbetar vi mot vår vision och styr branschen mot en hållbarare värld där vi ger mer än vi tar. Vi vill göra det möjligt för alla att med gott samvete njuta av god mat och trivsel i sällskap med andra – såväl för oss i dag som för framtida generationer. Branschen genomgår snabba förändringar och vår koncern lägger en ny grund att stå på som bygger på hållbarhet, innovation och våra medarbetare. 

Våra värderingar 

När vi lyckas är det hela teamets förtjänst tack vare en sund företagskultur och värdegrund som hjälper oss att skapa ett bra arbetsklimat. Det är något vi värdesätter och känner oss stolta över. När vi skulle formulera våra nya värderingar var det därför viktigt att inhämta perspektiv från alla i organisationen. På så sätt återspeglar våra värderingar vilka vi är i dag och vart vi som företag är på väg.

We care

We are passionate

We make a difference 

Din karriär hos oss

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig möjligheten att jobba för ett företag som är marknadsledande inom innovativa och hållbara lösningar till restaurangmarknaden. Vi marknadsför och säljer våra produkter under framför allt varumärkena Duni, BioPak och Paper+Design vilka finns representerade på över 40 marknader. Vi har cirka 2 300 anställda fördelade på 21 länder, huvudkontor i Malmö och produktion i Sverige, Tyskland, Polen, Nya Zeeland och Thailand. Duni Group är noterat på NASDAQ Stockholm.


Hitta våra lediga tjänster här

Bilder

Lediga jobb


Duni Group |

Allmän ansökan Rexcell

Duni Group |

Assistant(e) Commercial(e) - Espagne (INTERIM)

Duni Group |

Supply Chain Manager

Duni Group |

Controlling Specialist - Controleur de Gestion (H/F) - CDI Temps Plein - Savoie 73

Duni Group |

Strategic Sourcing Manager

Duni Group |

Key Account Manager Retail and Consumer France - Position Based in Paris Area

Traineeprogram


Duni Group Summer trainee

Följ Duni Group i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss