Duni GroupDetaljhandeln

MotivationHos Duni Group möts man av stor glädje och passion för sitt arbete. Det finns en stolthet utöver det vanliga. Tack vare utmärkt employer branding-arbete har Duni Group skapat en företagskultur som motiverar och inspirerar sina medarbetare. Det finns ett stort fokus på hållbarhet och hela företaget präglas av det, både när det kommer till produkterna och inuti företaget. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ett hållbart goodfoodmood-företag

Vi på Duni Group levererar innovativa dukningskoncept, kreativa förpackningar och take away-lösningar till både proffs och konsumenter. Alla våra produkter är utformade för att skapa ett hållbart goodfoodmood och återspegla decennier av specialisering inom material och design.

Vi på Duni Group säljer våra produkter under två varumärken – Duni och BioPak. Dessa produkter finns tillgängliga på över 40 marknader över hela världen. Duni Groups huvudkontor ligger i Malmö och vi har produktionsanläggningar i Sverige, Tyskland, Polen, Nya Zeeland och Thailand. Duni Group är noterat på NASDAQ Stockholm.

Arbeta med oss

Hos Duni Group handlar allt om att skapa goodfoodmood. Vi anställer därför gärna människor som har en passion för kreativitet, hållbarhet och gastronomi.

Alla – från nyexaminerade till erfarna proffs – är välkomna att fylla i och skicka in en onlineansökan.

Vi finns över hela världen

När du blir en del av Duni Group, blir du en del av ett marknadsledande företag med global närvaro. Att börja din resa hos oss i ett land kan öppna dörrar i ett annat. Vi har ett globalt perspektiv – vilket återspeglas i vår öppensinnade kultur och vårt engagemang i mångfald. Enkelt sagt, vi jobbar över hela världen och finner styrka i ett universum av olika åsikter.

Hitta lediga tjänster här.

Bilder

Följ Duni Group på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida