Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

EffektivBemanning & Administration

Motivation  Effektiv fortsätter att vara en förespråkare för framtidens talanger och skapar en arbetsmiljö som främjar tillväxt och utveckling med många aktiviteter och förmåner för de anställda. Deras engagemang för ideella föreningar och samhällsansvar visar att de bryr sig om att göra skillnad såväl på som utanför arbetsplatsen, vilket stärker deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

DEN PERFEKTA MATCHEN!

Vi kommer från en värld där rätt man på rätt plats skapar det vinnande laget.

Effektiv startade egentligen på en fotbollsplan 2006. Efter en tio år lång proffskarriär i bland annat Premier League stod Mathias Svensson på gräsplanen och grät. Av lycka. Elfsborg hade vunnit sitt första SM-guld på 45 år. Åtta mil västerut hade Håkan Mild avslutat sin proffskarriär och blivit sportchef i IFK Göteborg. Ett år senare var det hans tur att hålla guldbucklan. Mästerlig taktik, strategiska mål och ett framgångsrikt lagbygge i båda fallen skapade vinnare.

Några år senare föddes idén att ta all energi från idrottsvärlden och omsätta den i affärsvärlden.

Tillsammans med Dennis Lénberg och Peter Karlsson Lund, erfarna personer från managementkonsulting samt rekryterings- och bemanningsbranschen, startade Effektiv. Det gemensamma målet var att skapa den perfekta matchen mellan företagens behov att utveckla lönsamma organisationer å ena sidan. Och scouta talanger och professionella medarbetare å andra sidan.

Idag är Effektiv det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi lever nära marknaden och vill förstå dina behov på djupet. Det vi gör ser vi som ett omsorgsfullt hantverk som skall ge dig en lönsammare organisation.

Våra konsultchefer och medarbetare har gedigen kunskap och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Det skapar trygghet för dig i jakten på rätt personal. Vi garanterar rätt person på rätt plats oavsett om det gäller att bemanna med Taktikhyrda medarbetare eller toppa laget med Strategianställda proffs.

Vill du vara en del av Effektiv? Hitta lediga jobb här!

 

Följ Effektiv i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss