Sök Meny

Elektroskandia

MotivationElektroskandia är en driven och innovativ arbetsgivare som fortsätter att utveckla sitt imponerande employer branding arbete. Vi ser att medarbetarna är mycket viktiga för Elektroskandia, något som lyser igenom i deras kommunikation. För den som vill finns många möjligheter att växa och utvecklas hos denna arbetsgivare i en nyfiken och inkluderande arbetsmiljö. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

MED KUNSKAP OCH KRAFT LEDER VI BRANSCHEN

Med hundratals olika styrkor, kvaliteter och perspektiv formar vi tillsammans en dynamik som ger oss muskler att förändra framtiden. Spridda över hela landet och som en del i en global koncern lär vi oss av varandra. Vi delar kunskap och utvecklas i olika roller med möjlighet till arbete på olika orter. För vi vill fortsätta att ligga i framkant. Vi vill vara bäst på det vi gör, så att vi kan skapa de bästa kundupplevelserna. Med kraft ska vi leda framtidens el-teknikbransch.

EN ARBETSGIVARE MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Vi vill vara en arbetsgivare som låter våra medarbetare växa med oss som företag och hjälpa oss att bidra till en bättre värld! Vi satsar därför på hållbara och långsiktiga lösningar.

Vi är ett företag med en hög expertis inom flera områden, det vill vi fortsätta att vara! För att det ska vara möjligt uppmuntrar vi våra medarbetare att vara nyfikna, komma med idéer och ta initiativ till utveckling.

Våra olikheter är våra styrkor! Alla våra medarbetare är lika viktiga och det är tillsammans som vi blir bättre!

Hos oss kan du bidra inom olika områden; Försäljning, Logistik eller Inköp. Vi har även specialister och generalister inom IT, HR, Ekonomi och Marknad. Gemensamt är att vi har en vilja och förmåga att möta andra och sätta kunden i centrum.

Bilder

Följ Elektroskandia på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida