ElektroskandiaDetaljhandeln

MotivationElektroskandia representerar helt klart framtidens el-teknikbransch med sitt hållbara arbetssätt. Det syns tydligt att medarbetarna är stolta över att jobba här och ledningen stöttar och uppmuntrar dem ständigt till utveckling. Här sker ett fint samarbete inom företaget och man lär av varandra. Elektroskandia är inte rädda för att tänka nytt och vi vet med säkerhet att det är ett företag vi alla bör ta efter, speciellt när det kommer till hållbarhet.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

MED KUNSKAP OCH KRAFT LEDER VI BRANSCHEN

Med omkring 900 olika styrkor, kvaliteter och perspektiv formar vi tillsammans en intern dynamik som ger oss muskler att förändra framtiden.

Även om vi redan kan branschen sträcker sig vår nyfikenhet bortom det vi vet idag. Därför satsar vi helhjärtat på att stärka våra medarbetares utveckling och vi uppmuntrar viljan att växa.

Spridda över hela landet och som en del i en global koncern kan vi lära oss av varandra. Vi delar vår kunskap och kan utvecklas i nya roller med möjlighet till arbete på olika orter.

För vi vill fortsätta att ligga i framkant. Vi vill vara bäst på det vi gör så att vi kan skapa de bästa kundupplevelserna. Med kraft kan vi leda framtidens elteknikbransch.

EN BRED PALETT AV KUNSKAP OCH EN VILJA ATT LÄRA

Eftersom vi finns på 49 platser i Sverige och ingår i en stor global koncern, finns vi ett handslag från våra kunder – vart de än befinner sig.

Vår expertis sträcker sig över flera kulturer och kompetensområden. Vi kan redan mycket om vår bransch. Samtidigt är vi nyfikna och vill lära oss nya områden. Genom att dela vår kunskap kan vi hitta rätt lösningar och fortsätta att ligga i framkant.

EN ARBETSGIVARE MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Vi vill vara en arbetsgivare som låter våra medarbetare växa med oss som företag och hjälpa oss att bidra till en bättre värld! Vi satsar därför på hållbara och långsiktiga lösningar.

Vi är ett företag med en hög expertis inom flera områden, det vill vi fortsätta att vara! För att det ska vara möjligt uppmuntrar vi våra medarbetare att vara nyfikna, komma med idéer och ta initiativ till utveckling.

Våra olikheter är våra styrkor! Alla våra medarbetare är lika viktiga och det är tillsammans som vi blir bättre!

Hos oss kan du bidra inom olika områden; Försäljning, Logistik eller Inköp. Vi har även specialister och generalister inom IT, HR, Ekonomi och Marknad. Gemensamt är att vi har en vilja och förmåga att möta andra och sätta kunden i centrum.

Hitta lediga jobb här!

Bilder

Följ Elektroskandia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida