Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Elektroskandia

MotivationElektroskandia har blivit utsedda till ett Karriärföretag tack vare sin engagerade satsning på medarbetarnas utveckling och välmående. Företaget skapar en trivsam arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och lärande. Genom att främja mångfald och inkludering strävar Elektroskandia efter att vara en arbetsgivare som välkomnar och värdesätter alla, och därmed attraherar kompetens och främjar en framgångsrik karriär för sina anställda.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

MED KUNSKAP OCH KRAFT LEDER VI BRANSCHEN

Med hundratals olika styrkor, kvaliteter och perspektiv formar vi tillsammans en dynamik som ger oss muskler att förändra framtiden. Spridda över hela landet och som en del i en global koncern lär vi oss av varandra. Vi delar kunskap och utvecklas i olika roller med möjlighet till arbete på olika orter. För vi vill fortsätta att ligga i framkant. Vi vill vara bäst på det vi gör, så att vi kan skapa de bästa kundupplevelserna. Med kraft ska vi leda framtidens el-teknikbransch.

EN ARBETSGIVARE MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Vi vill vara en arbetsgivare som låter våra medarbetare växa med oss som företag och hjälpa oss att bidra till en bättre värld! Vi satsar därför på hållbara och långsiktiga lösningar.

Vi är ett företag med en hög expertis inom flera områden, det vill vi fortsätta att vara! För att det ska vara möjligt uppmuntrar vi våra medarbetare att vara nyfikna, komma med idéer och ta initiativ till utveckling.

Våra olikheter är våra styrkor! Alla våra medarbetare är lika viktiga och det är tillsammans som vi blir bättre!

Hos oss kan du bidra inom olika områden; Försäljning, Logistik eller Inköp. Vi har även specialister och generalister inom IT, HR, Ekonomi och Marknad. Gemensamt är att vi har en vilja och förmåga att möta andra och sätta kunden i centrum.

Bilder

Följ Elektroskandia i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss