Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Elis

MotivationElis är inte bara en arbetsgivare utan en möjlighet att vara en del av ett globalt företag med en stark och inkluderande företagskultur. De sätter fokus på att skapa en arbetsmiljö som värdesätter mångfald och samarbete, vilket skapar en trivsam och engagerande plats att utveckla din karriär. Hos Elis får du inte bara ett jobb, du får en möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter att göra skillnad och leverera cirkulära tjänster av hög kvalitet till kunder över hela världen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Gör karriär på ett ledande företag

Tillsammans med våra 52 000 kollegor runt om i världen hanterar vi flera miljoner textilier och hygienlösningar varje år. Vi hyr ut, hämtar, tvättar och lagar – om och om igen i samma cirkulära affärsmodell. Det ger oss unika möjligheter att driva utvecklingen framåt och leda hela branschen i omställningen till ett hållbart samhälle och vi söker ständigt efter nya och engagerade kollegor som vill vara med på vår fortsatta resa.

Varför arbeta hos Elis?


En verksamhet på tillväxt

Vår effektiva, stabila och lönsamma affärsmodell har under många år gjort att vi har kunnat skapa kontinuerlig tillväxt och expandera över landsgränser.

Ett varmt välkomnande

Vårt innovativa välkomstprogram ger nya medarbetare en grundlig introduktion som är anpassad efter individen. Det säkerställer att alla nyanställda känner sig väl mottagna, får en bred kunskap om våra värderingar och affärsområden – och snabbt blir redo att lösa sina arbetsuppgifter och ge våra kunder service.

Öppna för internationella karriärdrömmar

Elis är en internationell leverantör av textil-, hygien- och lokalvårdstjänster som är verksam i 28 länder. Om du drömmer om att följa en internationell karriärväg är vi alltid lyhörda och öppna. Du får gärna hålla en dialog med din chef.

Målinriktad kompetensuppbyggnad

Vårt management traineeprogram har funnits i över 20 år så vi vet vad som fungerar. Vårt mål är att under två års tid ge dig så mycket erfarenhet och kunskap som vi bara kan, med ett tydligt fokus: när du är färdig ska du ha alla verktyg och färdigheter som krävs för att bli en framtida ledare inom Elis.

Få mer ledningsansvar

Att låta medarbetarna växa med sina uppgifter och få utrymme att utvecklas är en del av vår värdegrund. Därför är vi också redo att ge våra unga ledare ett stort ansvar så att de kan visa sin potential och effektivt arbeta sig mot de ledningsbefattningar de kanske önskar sig på sikt.

Fokuserar på mångfald

Vårt mål är en företagskultur som är inkluderande för alla. Vi arbetar för att eliminera diskriminering och uppmuntra mångfald bland vår personalstyrka. Vi strävar efter att våra medarbetare ska vara representativa för de samhällen där vi arbetar och för att var och en ska känna sig respekterad på arbetsplatsen och kunna ge sitt bästa.

Mer om oss

Traineeprogram


Elis Management Trainee Programm

Följ Elis i sociala medier

KarriärsidaWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss