Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

EllevioVA/energi

MotivationEllevio är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom energibranschen. Med deras starka fokus på hållbarhet, innovation och medarbetarutveckling blir Ellevio en plats där du som anställd kan växa och påverka branschen. Deras engagemang för att skapa ett bättre samhälle genom elektrifiering och smarta lösningar gör det till en inspirerande arbetsplats. Om du vill vara med och driva den gröna omställningen och samtidigt utveckla din karriär, är Ellevio en attraktiv arbetsgivare att överväga.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi gör skillnad i samhället

Allt vårt arbete leder till något våra kunder knappt märker: el som ljudlöst strömmar från uttagen därhemma. In i mobiltelefoner, kaffebryggare och sänglampor som på olika sätt gör livet enklare. Eller in i elmotorn som får hissar, pumpar och kranar att snurra och fungera. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Vi gör det överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind.

Just nu pågår den största omställningen av energisamhället sedan den första elektrifieringen. Ett hållbart samhälle växer fram. Vi ska på kort tid ställa om från fossilt till el i industrin och transportsektorn och öka andelen förnybar elproduktion, samtidigt som samhället fortsätter att digitaliseras och automatiseras.

Vi arbetar varje dag med att utveckla samhället och tillsammans med våra kunder forma framtidens hållbara elnät. Ellevio fortsätter att växa snabbt och söker hela tiden efter nya kollegor som vill göra skillnad på riktigt både idag och i framtiden.

Vår ambition är att vara ett värderingsstyrt, inkluderande, utvecklingsorienterat och kundnära företag, där chefer leder genom att vara goda förebilder och medarbetare tar personligt ledarskap över sitt arbete. Med en hög grad av kollektiv intelligens blir vi målinriktade och effektiva, och genom ett flexibelt arbetssätt ger vi medarbetare möjlighet till en bra balans mellan arbete och fritid.

Välkommen till Ellevio.

Artiklar

Lediga jobb


Ellevio | Stockholm eller karlstad

Projektör till Ellevio Energy Solutions

Ellevio | Stockholm eller karlstad

Analytics Engineer

Ellevio | Karlstad

Chef Operativ drift

Ellevio | Bollnäs

Driftingenjör inom elkraft

Ellevio | Stockholm eller karlstad

Processutvecklare

Ellevio | Stockholm eller karlstad

Affärsorienterad strategisk projektinköpare inom Ellevio Energy Solutions

Ellevio | Stockholm

Dataanalytiker inom elnät

Ellevio | Stockholm

Underhållsingenjör Ledningar och områden

Ellevio |

Projektledare Produktion

Följ Ellevio i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss