Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

ESBEArtiklar

MotivationESBE har uppnått statusen som Karriärföretag genom att erbjuda en enastående arbetsmiljö som reflekterar deras hängivenhet för hydrauliska lösningar. Företagets fokus på energieffektivitet och säkerhet i uppvärmning, kylning och tappvattensystem är parallellt med deras engagemang för sina anställdas välbefinnande. Med en stark betoning på design och innovation, och en tydlig miljömedvetenhet, är ESBE inte bara en ledande tillverkare utan också en föredragen arbetsgivare som främjar en arbetskultur som uppmuntrar tillväxt och utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vad vi gör

De flesta tänker förmodligen inte på det men när man vrider på kranen och dricker ett glas vatten, när man ställer sig under duschens varma strålar eller kanske när man tassar barfota över det uppvärmda golvet – då arbetar förmodligen en av ESBEs produkter i bakgrunden. ESBE är en av Europas ledande tillverkare av hydroniska lösningar och trots att produkterna oftast lever en undanskymd tillvaro, lägger vi största vikt vid design, funktion, pålitlighet och miljöhänsyn.

Vi är ingenting utan våra medarbetare

ESBE som företag är ingenting utan sina medarbetare. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta på ESBE. Och roligt!

Företaget ESBE har rötterna djupt i den småländska myllan. Bolaget grundades i det lilla samhället Reftele och här finns vi kvar över 100 år senare. Vi har ett nära förhållande med samhället i stort och våra medarbetare i synnerhet.

För oss på ESBE är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen. Redan från dag ett! Därför har vi arbetat fram fasta rutiner för hur det ska gå till när du börjar jobba hos oss. För att du som nyanställd ska känna dig välkommen till oss på ESBE börjar vårt arbete redan före din första arbetsdag. Vi ser till att rätt utrustning för tjänsten finns framme redan dag ett, när du kommer till din plats.

Vi har en mall för introduktionsplan som anpassas för tjänsten. Alla nyanställda får en rundvandring på företaget sin första dag på jobbet. För att du ska känna att du får det stöd och den vägledning du behöver har vi även fasta rutiner för hur alla introduktioner ska följas upp.

Vi är alltid intresserade av vad du har att erbjuda!

Är du nyfiken på vilka lediga tjänster vi har just nu? Du hittar dem här. Här kan du också göra en spontanansökan.

Vi är ESBE

Lediga jobb


ESBE | Reftele

Provningsingenjör

ESBE | Reftele

Utvecklingsingenjör

Följ ESBE i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss